Nyilvános konzultáció: Digitális oktatási cselekvési terv kérdőív

2020.07.13.

Hír | Ifjúság, EU, Szakképzés, Felnőtt tanulás, Köznevelés, Felsőoktatás

Vegyen részt az Európai Bizottság kezdeményezésében, töltse ki a kérdőívet és mondja el véleményét a digitális gazdasággal és társadalommal kapcsolatban!

 
A COVID-19 világjárvány következtében számos iskolaépületet és egyetemi létesítményt be kellett zárni, hogy megfékezzük a vírus terjedését, ami Európában és világszerte több mint 100 millió tanulót, oktatót, oktatási és képzési munkatársat érintett. A tanulás, az oktatás és az értékelés folytonossága érdekében tömegesen és soha nem látott mértékben kerültek bevetésre digitális technológiák.

2020 szeptemberében az Európai Bizottság aktualizálja digitális oktatási cselekvési tervét, és folytatja a digitális kor követelményeinek megfelelő, magas színvonalú és inkluzív oktatás és képzés előmozdítására irányuló munkáját.
 
Ennek érdekében kezdeményezte a nyilvános konzultációt, amelynek keretében a digitális gazdaságról és társadalomról kérdezi az oktatás és képzés tanulóit, az oktatóit, az oktatási személyzetét, a tanulók szüleit / gondviselőit / családtagjait, valamint az oktatási és képzési intézmények képviselőit.
 
Véleménynyilvánítási időszak: 2020 július 9-től szeptember 4-ig  (brüsszeli idő szerint éjfél)
Fórumtéma: Digitális gazdaság és társadalom, Oktatás és képzés
A kérdőív és további információ IDE kattintva érhető el, az EU valamennyi hivatalos nyelvén.
 
A kitöltéshez EU Login azonosító szükséges. A kétlépcsős EU Login azonosításról itt talál információt.
 
Ha részt kíván venni a nyilvános konzultációban, kérjük, töltse ki az online konzultációs kérdőívet.

Utolsó módosítás: 2020.07.30.