Ingyenes nemzetközi képzés a nemzetköziesítés, stratégiaépítés terén szakképző intézmények munkatársai számára

2020.07.29.

Képzés | Szakképzés, Felnőtt tanulás

Háromnapos nemzetközi online képzés indul szeptemberben

Ezúton szeretnénk felhívni figyelmüket a „Nemzetköziesítési stratégiák a szakképzésben” című nemzetközi online képzésre. A képzés segítséget nyújt az iskoláknak az intézményi stratégiai tervezésben, a nemzetköziesítési folyamat elindításában és fejlesztésében, továbbá abban, hogy egy nemzetköziesítési stratégiát tudjanak készíteni intézményük számára. Ezek a dokumentumok nem csupán az intézmény fejlesztését szolgálják, de az októberben beadandó új Erasmus akkreditációs pályázat elkészítésében is segítséget, alapot nyújthatnak.

A képzést a cseh, finn, holland és magyar nemzeti irodák szervezik. A szeminárium évek óta sikeresen fut, a hazai résztvevők közül sokan már Erasmus+ szakképzési mobilitási tanúsítvány tulajdonosai lettek, ezért mindenkinek ajánljuk a részvételt.

Az idei képzés a járványhelyzet miatt online kerül megrendezésre, 3 délután folyamán (+1 opcionális technikai délutánt szervezünk a beállításokhoz), melyek dátuma: 2020. szeptember 15./22./29. és opcionálisan 14.

A képzés közös nyelve az angol, ezért a részvételhez az ennek megfelelő nyelvtudás szükséges. Országonként összesen 10 fő jelentkezését várjuk, így a 4 országból körülbelül 40 résztvevőre számítunk. Az online szeminárium jó alkalmat ad új ismeretségek, partnerintézmények megtalálására is (az online beszélgetések folyamán).

Kérjük, a további részletekért olvassák el a meghívót, és amennyiben érdekli Önöket vagy munkatársukat a képzés, jelezzék azt a meghívó dokumentumban megadott e-mail címen.

A részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.

Szeretettel várjuk intézményük munkatársát, képviselőjét!

Utolsó módosítás: 2020.07.30.