Eurodesk történetek

2020.07.30.

Facebook | Ifjúság, EU, Nonprofit szervezet, Felsőoktatás

Izgalmas cikksorozatot indított június elején a 30 éves Eurodesk, amelyben a magyarországi ifjúsági információ-szolgáltató hálózat helyi partnerirodáinak munkatársait mutatják be.

Az olvasók hétről hétre megismerkedhetnek az emberekkel, akik örömmel segítenek azoknak, akik külföldi tanulásba, önkéntességbe vagy éppen helyi projektekbe vágnának bele.

Az első héten László Cecíliával készítettünk interjút, aki a szolnoki Europe Direct iroda munkatársaként nagyon fontos feladatának tartja, hogy megmutassa a fiataloknak, milyen klassz lehetőségeik vannak, és bátorítani szeretné őket, hogy minél többen vegyenek részt nemzetközi mobilitási programokban.

A második héten egészen a déli határnál, pontosabban Gyulán található „Mi egy Másért Közhasznú Egyesület” munkatársával, Szabó Enikővel beszélgettünk. Az interjúból kiderül, hogy mit is jelent az Eurodesk az Egyesület számára, illetve mivel és hogyan segítik ők a fiatalokat.

Ezt követően a dél-dunántúli régió Eurodesk koordinátorát, László Miklóst, majd egy két részes interjúban Maczó Józsefet, a veresegyházi Támaszpont MOPKA munkatársát ismerhették meg az olvasók.

Az interjú sorozat folytatódik, a legfrissebb cikkek hétről hétre elérhetők lesznek az Erasmus+ ifjúság és Eurodesk Facebook oldalon. 

További információ az Eurodesk hálózatról >>

Utolsó módosítás: 2020.07.30.