Online kurzus indult az Erasmus+ akkreditációról

Partner hír | 2020.09.14.

Hír | Szakképzés, Felnőtt tanulás, Köznevelés

A School Education Gateway online elvégezhető, ingyenes kurzusa az akkreditációról szeptember 14-én indult.

„Az Erasmus akkreditáció - új út a mobilitáshoz" címmel indított online kurzust a School Education Gateway 2020. szeptember 14. hétfőtől kezdődően. 

Az akkreditáció az új Erasmus+ programszakasz (2021-2027) legnagyobb újdonsága, amelynek célja az oktatás és tanulás európai dimenziójának megerősítése, a képzés és az oktatás minőségének javítása Európában, illetve hozzájárulni az európai oktatási térség létrehozásához. A sikeres pályázók egy hosszú távra (2027 végéig) szóló tanúsítványt nyernek el, melynek birtokában a köznevelési, szakképzési és felnőtt tanulási területeken működő intézmények magas színvonalú mobilitási projektek megvalósításán keresztül tudják támogatni oktatási céljaikat és az intézményekben dolgozók, tanulók szakmai fejlődését.

Az akkreditációról szóló online kurzus segít eligazodni az új pályázattípus keretrendszerében, bemutatja a jelentkezési folyamatot, a pályázás legfontosabb  elemeit és előnyeit. Ez egy egy modulból álló rövid képzés, amely öt részre van osztva. Szeptember 14-én indult a képzés, ekkor elérhető lett az összes szekció és október 29-ig lehet elvégezni, eddig kell befejezni a kurzus mind az öt részét.

Kinek ajánljuk a részvételt?
A digitális tanfolyam nyitva áll minden érdeklődő programkoordinátor, intézményvezető és pedagógus számára a köznevelés, szakképzés és felnőtt tanulás szektor területén.

Időtartam: 2020. szeptember 14-től október 29-ig

A kurzus nyelve: angol 

Tudjon meg több információt és jelentkezzen IDE kattintva

 

Utolsó módosítás: 2020.10.27.