Programajánló - 90 esemény valósul meg országszerte és online az Erasmus Napokon

2020.10.13.

Rendezvény | Ifjúság, EU, Önkormányzatok, Szakképzés, Felnőtt tanulás, Nonprofit szervezet, Köznevelés, Felsőoktatás

A háromnapos programsorozat október 15-17. között zajlik, ahol minden projektmegvalósító megmutathatja magát különféle rendezvényeken, a program iránt érdeklődők pedig ellátogathatnak, vagy online csatlakozhatnak a színes programokhoz.

Böngésszen a közel 90 izgalmas magyar #ErasmusDays esemény között!

A színes programok közül több kategóriában is válogathat: a nyílt eseményeket ajánljuk azoknak, akik érdeklődőként csatlakoznának és vennének részt a rendezvényeken.

Az idei Erasmus Napok alkalmával is számos hazai intézmény és szervezet csatlakozott a kezdeményezéshez az Erasmus+ köznevelés, szakképzés, felnőtt tanulás, felsőoktatás és ifjúság szektorát képviselve, hogy megmutassa, mit adott a világnak az Erasmus+ projektje és, hogy együtt ünnepeljük a programot és Európát.

 A szervezők élménybeszámolókkal, interaktív műhelymunkákkal, információs napokkal, élőképekkel, flashmobokkal, online eseményekkel, kihívásokkal, módszertani bemutatókkal készültek idén, amelyekre sok szeretettel várják az érdeklődőket október 15-17. között. 

Milyen változásokra lehet számítani a járványügyi helyzetben?

A COVID-19 járványügyi helyzet miatt idén minden eseménynél jeleztük, hogy mi történik a programmal az aktuális óvintézkedések függvényében: online valósul meg vagy elmarad. A szervezők elhivatottságát és kreativitását mutatja, hogy a legtöbb esemény digitális formában is megvalósítható.

#ErasmusDays a közösségi médián keresztül is!

A programsorozathoz és a közös ünnepléshez a közösségi média csatornákon keresztül is csatlakozhat: ha van egy jó Erasmus története vagy élménye, ossza meg az #ErasmusDays hashtaget használva! Csatlakozzon Facebookon a Tempus Közalapítvány Erasmus Napok 2020 eseményéhez, hogy naprakész információhoz jusson a magyar eseményekkel és programokkal kapcsolatban.

Vegyen részt az eseményeken, csatlakozzon online, ossza meg a történetét, és ünnepeljük együtt az Erasmus+ programot és Európát október 15-17. között!

Utolsó módosítás: 2020.10.27.