EDUCATIO ONLINE SZAKKIÁLLÍTÁS

2021.01.15.

Rendezvény | Felsőoktatás

Az idei évben online kerül megrendezésre az Educatio Szakkiállítás 2021. január 21-23. között. A Tempus Közalapítvány - A TE UTAD virtuális standján ezúttal is várunk minden látogatót, aki érdeklődik a nemzetközi ösztöndíj lehetőségek iránt.

A Tempus Közalapítvány által koordinált nemzetközi ösztöndíjak, külföldi szakmai gyakorlatok és önkéntes lehetőségek a járványhelyzet ellenére sem álltak le. Tanulás céljából jelenleg is ki lehet utazni 42 országba, így továbbra is részt lehet venni külföldi szakmai gyakorlaton vagy részképzésen. Az idei évtől pedig már a részben virtuálisan teljesíthető Erasmus+ és Campus Mundi mobilitások megvalósítását is támogatjuk.

Miért érdemes ellátogatni online standunkhoz?

  • Középiskolásként már a felsőoktatási tanulmányok megtervezésekor fontos megismerkedni a nemzetközi ösztöndíjak nyújtotta lehetőségekkel, és azzal, hogyan lehet külföldi tapasztalatot szerezni a középiskolai és egyetemi tanulmányok alatt.
  • A felsőoktatásban tanulók, akik esetleg már részt vettek valamely külföldi mobilitási programban további ösztöndíjlehetőségekről tájékozódhatnak.
  • A pedagógusok a köznevelésben és a szakképzésben elérhető nemzetközi tapasztalatszerzésről, külföldi partnerekkel való együttműködésről, illetve közös fejlesztési projektek megvalósításáról tudhatnak meg többet.

Mindenkinek segítünk megtalálni a megfelelő ösztöndíjat legyen az akár Erasmus+, Campus Mundi, CEEPUS, Államközi Ösztöndíjak, vagy Európai Szolidaritási Testület. Virtuális standunknál Zoom Meeting roomokban, Live Chaten és Q&A keretében minden kérdésre választ adunk!

Időpont: 2021. január 21-23. (minden nap 9:00-17:00 óra között)

Az Educatio online szakkiállításon a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

Regisztráció >>

 

További információ a kiállításról:

https://www.educatioexpo.hu/
https://www.facebook.com/educatiokiallitas/

Utolsó módosítás: 2021.01.20.