Játék a pillanatban - Agilis szemlélet a fiatalokért dinamikusan változó világunkban

2021.03.24.

Rendezvény | Ifjúság, Önkormányzatok, Szakképzés, Felnőtt tanulás, Nonprofit szervezet, Köznevelés, Felsőoktatás

A műhelymunkán improvizációs módszertanból kölcsönzött storytelling gyakorlatokat sajátíthatnak el a résztvevők a fiatalok fizikai, érzelmi és mentális egyensúlyának támogatásához.

A pandémia tavaly márciusi kitörése óta egy teljesen új működéshez kellett alkalmazkodnunk egyik napról a másikra. A virtuális tér lett a hétköznapi interakciók platformja, és bizonyos készségek pl. gyors alkalmazkodás a váratlan helyzetekhez illetve a bizonytalanság tűrése még fontosabbá váltak.

Az alkalmazkodás és az ezzel járó változások erős érzelmi reakciókat váltanak ki bennünk az ún. VUCA világban (változékony, bizonytalan, komplex, kétértelmű).

A műhelymunka során a saját élményű gyakorlatok után egy tapasztalatcserére invitáljuk a résztvevőket már létező jó gyakorlatok megosztására (fizikai, érzelmi és mentális egyensúly fenntartása) illetve egy közös gondolkodásra arról, hogy az agilis szemlélet hogyan ültethető gyakorlatba az ifjúsági munkában.

Kiket várunk a programra? A műhelymunkára elsősorban az ifjúsági területről várjuk a jelentkezőket. A műhelymunka nyitott a felsőoktatás, köznevelés, szakképzés és felnőtt tanulás területéről érkező jelentkezők számára is.

Időpont: 2021. április 20-21. 14:00-17:00 (A két egymást követő napon zajló 3-3 órás online műhelymunka egymásra épül, és a hatékonyság elérése érdekében egymástól elválaszthatatlanok. Kérjük ezt a jelentkezés melletti elköteleződéskor vegyék figyelembe.)

Helyszín: Zoom

Jelentkezési határidő: 2021. április 15. csütörtök éjfél

Részletes program és regisztráció

Utolsó módosítás: 2021.03.29.