Digitális kreditszerzés Campus Mundi ösztöndíjjal = 10.000 Ft/kredit!

2021.05.20.

Hír | Felsőoktatás

Aki a világ bármelyik egyetemének online kurzusai közül most választ, kivételesen még ösztöndíjat is kaphat! Itt a digitális kreditszerzés ösztöndíj!

Az online tanulás új távlatokat nyithat az élmény- és tapasztalatszerzésben. A világ egyetemei online kurzusokkal is várják az érdeklődőket, köztük a magyar hallgatókat is. A Campus Mundi ösztöndíj ezért mostantól pályázható a világ bármely felsőoktatási intézményében tervezett virtuális mobilitásra is. Az így teljesített kreditekért 10.000 Ft támogatást biztosít a program, ami 30 kredit megszerzése esetén 300.000 Ft ösztöndíjat jelent egy félévre.

A Campus Mundi virtuális mobilitási támogatásnak köszönhetően a felsőoktatási hallgatók széles köre tanulhat akár Európán kívüli egyetemeken is online módon, bármely képzési szinten (alap, mester, doktori), bármilyen képzési formában (nappali, levelező, távoktatás), a lehető legváltozatosabb tudományterületeken. Az ösztöndíj mindenkinek elérhető: a 100 pontos értékelési rendszerben már 55 ponttól támogatott státuszt kaphatnak a pályázók.

A hallgatók számára egy online félév is biztosítani tudja a szakmai és nyelvi fejlődést, emellett nemzetközi szakmai kapcsolatok kialakítására is van mód. Egy világszínvonalú, akár Európán kívüli egyetemen folytatott részképzés pedig még akkor is kiemelkedő jelentőséggel bír a karrierépítés során, ha az a lehetőségekhez rugalmasan alkalmazkodva, a virtuális térben valósul meg.

A pályázással kapcsolatos részletes információk elérhetők a Tempus Közalapítvány honlapján.

Utolsó módosítás: 2022.01.27.