Szervezzen #ErasmusDays eseményt és mutassa be projektjét az érdeklődőknek

2021.06.01.

Rendezvény | Ifjúság, EU, Önkormányzatok, Szakképzés, Felnőtt tanulás, Nonprofit szervezet, Köznevelés, Felsőoktatás

A szeptember 12-ig regisztrált szervezők plusz támogatásban részesülnek a szervezés során: felkészítő webináriumokkal és extra kiadványokkal, promóciós tárgyakkal támogatjuk rendezvényük szervezését.

Fontosnak tartja az európai közösséget és a szakmai kapcsolatok bővítését? Szeretné megmutatni másoknak is a projektjét? Ha a válasz igen, csatlakozzon a közös ünnepléshez, legyen szervező, ossza meg tapasztalatait és elért eredményeit másokkal is!

A nemzetközi Erasmus Napok keretében együtt ünnepeljük az Erasmus+ programot. A háromnapos programsorozat október 14-16. között zajlik, ahol minden projektmegvalósító szervezet megmutathatja magát, különféle események szervezésével: lehet információs nap, workshop, módszertani bemutató, flashmob, élménybeszámoló, vagy bármilyen rendhagyó megmozdulás a résztvevők bevonásával.

Elkezdődött a regisztráció!

Ha van egy jó ötlete, már regisztrálhatja is eseményét az erasmusdays.eu oldalon az „I Orgazine” gombra kattintva. Csatlakozzon a magyarországi Erasmus Napok szervezőinek táborához és mutassa meg projektjét a világnak! 

 Plusz támogatás a szeptember 12-ig jelentkezőknek! 

Regisztrálja eseményét minél hamarabb, hiszen a szeptember 12-ig regisztrált szervezők plusz támogatásban részesülnek a szervezés során: felkészítő webináriumokkal és extra kiadványokkal, promóciós tárgyakkal segítjük őket, hogy a kihozzák a maximumot rendezvényükből és a lehető legnagyobb sikert érjék el.

Hogyan lehet jelentkezni?

  • Látogasson el a központi www.erasmusdays.eu oldalra, ahol kattintson a fent, jobb oldalon található „I Organize” gombra!
  • Kövesse az űrlapot és töltse fel eseményét angol nyelven!
  • Arra kérjük, hogy az alábbi mezőket magyar nyelven is töltse ki: 

    - Name of the event / Az esemény neve
    - Description / Leírás
    - Name of the Organization / Az intézmény neve

  • Minden jelentkezést az Erasmus+ Nemzeti Iroda, Magyarországon a Tempus Közalapítvány ellenőriz és hagy jóvá.
  • A sikeres jelentkezésről és jóváhagyásról minden szervező visszaigazolást kap.
  • A regisztrációt követően a sikeresen jelentkezett szervezőkkel felvesszük a kapcsolatot a további tudnivalók és lehetőségek kapcsán.

Erasmus Napok az új honlapon is!

Az új Erasmus+ honlapon is reflektorfénybe kerül az #ErasmusDays, így az eseményt szervezők tippeket, inspirációt és extra támogatást kapnak a programjaik népszerűsítéséhez, szervezéséhez és megvalósításához is. Tekintse meg az új honlaprészt ide kattintva, ahol minden információt megtalál egy helyen az Erasmus Napokról. A programsorozat idei fókusza az előző Erasmus+ programszakasz (2014-2021) lezárása és a hétéves ciklus projekteredményeinek, sikereinek, legfontosabb pillanatainak és felejthetetlen élményeinek bemutatása lesz.

Tavaly 93 eseménnyel csatlakozott Magyarország a kezdeményezéshez, összesen 78 hazai intézmény és szervezet projektcsapata jelentkezett szervezőnek az Erasmus+ köznevelés, szakképzés, felnőtt tanulás, felsőoktatás és ifjúság szektorát képviselve. Az izgalmas programok országszerte 30 városban valósultak meg, amelyekről itt olvasható az összefoglalónk.

Csatlakozzon az Erasmus Napok programsorozathoz, ünnepelje velünk az Erasmus+ programot és Európát!

Kérdés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot az erasmusdays@tpf.hu email címen!

Utolsó módosítás: 2021.08.25.