Társadalmi befogadás az Erasmus+ programban - Töltse ki kérdőívünket!

2021.07.27.

Pályázat | Ifjúság, Önkormányzatok, Szakképzés, Felnőtt tanulás, Nonprofit szervezet, Köznevelés

Milyen akadályai lehetnek a kevesebb lehetőséggel rendelkező csoportok Erasmus+ projektekbe történő bevonásának? Köszönjük, ha Ön is kitölti kérdőívünket, és megosztja velünk a témával kapcsolatos tapasztalatait!

Az Európai Bizottság kiemelt célként kezeli a társadalmi befogadás erősítését, mely ennek nyomán hangsúlyosan jelenik meg az Erasmus+ Program alapelvei között is. A kevesebb lehetőséggel rendelkező csoportok számára különösen nagy fejlődési potenciált jelenthet a Programba történő bekapcsolódás, azonban sok esetben a projektekben való részvételük nehezített, a projektmegvalósítók számára kihívást jelent az érintett csoportok integrálása a mobilitásokba vagy egyéb projekttevékenységekbe.  

Annak érdekében, hogy minél többek számára tárulhasson ki a világ és társadalmi státusztól, egészségi állapottól, anyagi helyzettől függetlenül is egyre többen profitálhassanak az Erasmus+ nyújtotta lehetőségekből, szeretnénk mélyebben megismerni azokat az akadályokat, amelyek a sikeres inklúzió útjában állhatnak.

Köszönjük, ha Ön is kitölti alábbi, rövid kérdőívünket, és megosztja velünk a témával kapcsolatos tapasztalatait! Kérjük, hogy amennyiben több területen is aktívan pályázik, úgy minden releváns szektorban küldje meg részünkre meglátásait!

Ifjúság >>

Felnőtt tanulás >>

​Szakképzés >>

​Köznevelés >>

Együttműködését előre is köszönjük!

Utolsó módosítás: 2021.08.25.