ESC műhely – Önkéntesfogadás egyről a kettőre!

2021.09.13.

Rendezvény | Ifjúság, Nonprofit szervezet

Online felkészítő olyan szervezeteknek és intézményeknek, akik az Európai Szolidaritási Testület támogatásával szeretnének önkéntes projektet megvalósítani.

Az ESC workshop alatt megtudhatod, hogy milyen az önkéntesfogadás a valóságban! A műhely során olyan tudást és információt kapsz, amely nemcsak a minőségi tanúsítvány megpályázásához szükséges, hanem ahhoz is, hogy a későbbiekben színvonalas önkéntes projekteket valósítsatok meg szervezeteddel. Ha most eljössz, felkészülhetsz a résztvevők fogadására és a pályázás menetére, jövőre pedig akár csatlakozhatnak is hozzátok önkéntesek! 

 Kinek szól az ESC workshop? 

  • Olyan teljesen kezdő, önkéntesek fogadása iránt érdeklődő szervezeteknek, akik már hallottak a Szolidaritási Testületről.
  • Olyan szervezeteknek, akik szeretnék megszerezni a minőségi tanúsítványt.
  • A már önkénteseket fogadó szervezetek új munkatársainak.
  • Azoknak, akik szívesen újragondolnák minőségi tanúsítványukat, új szerepet pályáznának meg, vagy éppen fejlesztenék a projektjüket a már megszerzett minőségi tanúsítványuk mentén.
  • Azoknak a szolidaritási projektekre pályázóknak, akik szeretnének továbblépni, és komplexebb projektekben gondolkozni, az önkéntesfogadás irányába elmozdulni.

 Időpont:  2021.10.25–28., minden nap 9:30-12:30 között

 Helyszín:  online

 Regisztráció:  2021.10.15.

Részletek és regisztráció

Utolsó módosítás: 2021.09.28.