Utolsó Campus Mundi pályázási lehetőség külföldi szakmai gyakorlatra!

2022.02.01.

Ösztöndíj | Felsőoktatás

Az ösztöndíjprogram a végéhez közeledik, ezért pályázz most, és szerezz életre szóló tudást és élményeket egy külföldi cégnél!

Nemzetközi tapasztalatok és magabiztos nyelvtudás – itt az utolsó lehetőség, hogy a Campus Mundival felfedezd a világot, és behozhatatlan előnyre tegyél szert a munkaerőpiacon!

Campus Mundi szakmai gyakorlat – kösd össze a kellemest a hasznossal!

A tavaszi félévedre tervezed a kötelező szakmai gyakorlatod teljesítését? Szerezz krediteket és nemzetközi tapasztalatot egyszerre! Találd meg a hozzád illő céget, és hozd ki a legtöbbet a Campus Mundi külföldi szakmai gyakorlatból!

 

Nézd a világot ösztöndíjas szemmel!

Fontos számodra bolygónk jövője? Válaszd a megújuló energia európai úttörőjét, Ausztriát, vagy a pár óra vonatútra található Szlovéniát.

Ha az innováció érdekel, és szívesen megismernéd egy tech-cég működését, keress gyakornoki helyet Németországban vagy Hollandiában! Célba veheted Spanyolországot is, hiszen az ország gyönyörű tengerpartja mellett már a dinamikusan fejlődő startup-jairól is híres.

Akkor is érdemes ösztöndíjra pályáznod, ha egy nemzetközi multinál szereznél gyakorlatot, de maradnál a közelben. Jó lehetőségeket nyújtanak Lengyelország vagy Csehország nagyvárosai is.

A Campus Mundi ösztöndíjat Európán kívüli országokban végzett szakmai gyakorlathoz is igényelheted! Kínától Brazílián át egészen az USA-ig rengeteg helyen végezhetsz kutatásokat, vagy egy afrikai karitatív szervezet munkáját segítheted gyakornokként.

További országajánlókat találhatsz ide kattintva.

 

Mi a következő lépés?

Mutatjuk a pályázást lépésről lépésre - onnantól, hogy megfogalmaztad magadban, hogy belevágsz!

Sok múlik a jól megírt motivációs levélen is, ehhez összeszedtük a legfontosabb szempontokat.

Kérdésed van?

A leggyakoribb kérdéseket és válaszokat itt találod.

Keresd fel az intézményi vagy kari nemzetközi koordinátorod, vagy a Tempus Közalapítvány Campus Mundi csoportját a campusmundi@tpf.hu e-mail címen és a 06 1 237-1310-es telefonszámon.

Csatlakozz Facebook oldalunkhoz, ahol visszanézheted a 2021. szeptember 28-i élő kérdezz-felelek adásunkat is!

 

INSPIRÁLÓDJ ÖSZTÖNDÍJASOK TÖRTÉNETEIBŐL!

Élménybeszámolók

Campus Mundival az elmúlt években több száz hallgató juthatott el álmai országába. Közülük sokan megosztották élményeiket, amelyekről itt olvashatsz. A hallgatók tapasztalatain alapuló országajánlókat pedig itt találod.

Világegyetemista blog

Ha a legfrissebb élmények érdekelnek, akkor látogass el a Világegyetemista blogra! A bejegyzések szerzői olyan egyetemisták, akik éppen Campus Mundi ösztöndíjas időszakukat töltik valamelyik külföldi országban. Szeptemberben indul a 7. széria!

Közösségi média

Ne maradj le! Kövesd a Campus Mundi Facebook és Instagram oldalát, ahol a legfrissebb pályázási tudnivalók mellett mindennap megosztjuk a legfrissebb Világegyetemista blogbejegyzést is!

Tempus Közalapítvány YouTube csatornáján pedig volt ösztöndíjasok mesélik el, nekik mit jelentett a Campus Mundi ösztöndíjas időszak.

Utolsó módosítás: 2022.04.28.