A Tempus Közalapítvány születésnapját ünnepeljük

2021.10.22.

25 éves a Tempus Közalapítvány | Ifjúság, EU, Önkormányzatok, Szakképzés, Felnőtt tanulás, Nonprofit szervezet, Köznevelés, Felsőoktatás

A Tempus Közalapítvány 1996 óta foglalkozik hazai és nemzetközi pályázati programok koordinálásával, képzések kidolgozásával és megvalósításával, valamint szakértői segítségnyújtással támogatja a magyar oktatási, képzési és ifjúsági szektort.

Az ez idő alatt felhalmozódott tudás és tapasztalat megfelelő alapot nyújt ahhoz, hogy a TKA a következő időszakban még nagyobb lendülettel és tervekkel, de azonos célokkal folytathassa a munkáját.

Az évforduló alkalmából a közalapítvány munkatársai többféle módon emlékeznek meg az eddig elért sikerekről. Megújul például a Tempus Közalapítvány logója, amely ősztől minden kommunikációs felületen és rendezvényen megjelenik arculati elemként, és amely méltó módon emlékeztet arra, hogy immár 25 éve áll a szervezet a pályázók szolgálatában.

A Tempus Közalapítvány munkatársai az ünnepben osztozni kívánnak szakmai partnereikkel, szakértőikkel, pályázóikkal, hiszen az elmúlt években elért sikerek csak közös együttműködéssel válhattak valóra.

Éppen ezért, születésnapi vendégkönyvet hoztak létre a www.tka.hu oldalon, ahol a negyedszázados évforduló alkalmából idézhetők fel a közalapítvánnyal kapcsolatos élmények és emlékek. A virtuális emlékkönyvben örömmel fogadják a közös munka, egy-egy kiemelkedő projekt, emlékezetes esemény, szakmai konferencia vagy továbbképzés kapcsán szerzett tapasztalatokat. Ajándékozza meg Ön is a Tempus Közalapítványt személyes üzenetével!

Az évfordulóhoz kapcsolódóan a közalapítvány is szeretne „ajándékot” adni néhány kiválasztott intézménynek, amelyek munkáját a szervezet nagyra becsüli és támogatni kívánja.

A következő egy évben a Tempus Közalapítvány ezüst fokozatú támogatóként gondoskodik a Budapesti Állat- és Növénykertben nemrég született kiselefántról, Samuról. Az örökbefogadásról szóló emléktáblát ünnepélyes keretek között helyezik el a közalapítvány munkatársai az Elefántház épületén.

Emellett a Tempus Közalapítvány bekapcsolódik a Szülők Háza Alapítvány állami gondozott gyerekeket támogató Tegyél jót! Ülj mellém! programjába is. A közalapítvány munkatársai önkéntes alapon segíthetik az alapítvány tevékenységeit – és ezzel a gyerekeket –, valamint jótékonysági akciókban vehetnek részt a partnerszervezetnél.

Az ünnepi évfordulóhoz kapcsolódó további információk

Utolsó módosítás: 2021.10.28.