Azerbajdzsáni ösztöndíj-lehetőség magyar hallgatók számára

2021.10.27.

Ösztöndíj | Felsőoktatás

Az Azerbajdzsáni Köztársaság Oktatási Minisztériuma, valamint a Magyar Külgazdasági és Külügyminisztérium a Stipendium Hungaricum programmal együttműködve 10 ösztöndíjat ajánl fel a magyar hallgatók részére a 2022/2023-as tanévre.

További információk a történelmileg gazdag és különleges ösztöndíjas célpontról ezen a linken találhatók: https://studyinazerbaijan.edu.az/

A hallgatók minden képzési szinten jelentkezhetnek: BA, MA, doktori, valamint alapszintű orvosi továbbképzés és rezidens program is elérhető. Az Azerbajdzsáni Köztársaságban az oktatás 2022. szeptember 15-én kezdődik, azonban felkészítő kurzusokat szerveznek azon pályázók számára, akiknek a tudásszintjét vagy a nyelvtudását felzárkóztatni szükséges. Az ösztöndíj időtartama 6 hónaptól 1 évig terjed.

Az ösztöndíjtámogatás összege, a választható azerbajdzsáni felsőoktatási intézmények listája, továbbá a jelentkezési űrlap ezen a linken található.

A pályázati felhívás hamarosan elérhető lesz a honlapon: https://tka.hu/palyazatok/3021/palyazati-dokumentumok, jelentkezni a https://scholarship.hu/ oldalon lehet.

Utolsó módosítás: 2021.11.05.