CEEPUS hálózati pályázatok felsőoktatási intézmények részére a 2022/2023-as tanévre

2021.11.22.

Pályázat | Felsőoktatás

A Közép-Európai Felsőoktatási Csereprogramban felsőoktatási intézmények hosszú távú, nemzetközi tematikus együttműködéseket hozhatnak létre, amelyen belül hallgatói és oktatói mobilitásokat valósíthatnak meg.

Hálózati pályázat benyújtására jogosultak a CEEPUS tagországok akkreditált felsőoktatási intézményei. A pályázati forduló keretében lehetőség van már működő hálózatokhoz való csatlakozásra is.

CEEPUS országok

Albánia, Ausztria, Bosznia-Hercegovina, Bulgária, Csehország, Észak-Macedónia, Horvátország, Koszovó, Lengyelország, Magyarország, Moldova, Montenegró, Románia, Szerbia, Szlovákia és Szlovénia.

A pályázat benyújtásának menete

Az online pályázatok benyújtása a Központi CEEPUS Irodához történik a www.ceepus.info központi pályázati felületen. A pályázatot a hálózatot vezető koordinátornak kell benyújtania.

Pályázati határidő: 2022. január 15.

További információk

A hálózati pályázat a 2022/2023-as tanévben megvalósítható tevékenységekre, oktatói és hallgatói cserékre szól.

A hálózati pályázatok beadásának menetéről részletes útmutatók találhatók honlapunkon és a Központi CEEPUS Iroda által összeállított dokumentumban.

A Tempus Közalapítvány / CEEPUS Magyarországi Iroda által 2021. november 24-én tartott pályázatíró webináriumon elhangzott előadások elérhetők ezen a linken.

A működő CEEPUS hálózatok listája elérhető a Központi CEEPUS Iroda honlapján a Find menüpont alatt, ahol az együttműködés témakörei és a partnerintézmények kapcsolati adatai is megtekinthetők.

A CEEPUS programról bővebb információk honlapunkon érhetők el.

A program hazai eredményeit bemutató hatástanulmány letölthető honlapunkról magyarul és angolul.

Utolsó módosítás: 2022.01.13.