Változások a Campus Mundi pályázatban

2021.12.16.

Ösztöndíj | Felsőoktatás

Újra pályázhatnak a közép-magyarországi régió felsőfokú tanulmányokat folytató hallgatói a Campus Mundi részképzés és szakmai gyakorlat ösztöndíjra.

A 2016-ban indult Campus Mundi pályázat több, mint ötezer hallgatónak biztosított már mobilitási lehetőséget a világ számos felsőoktatási intézményében és szakmai gyakorlati helyeken. A 2020. tavaszán elterjedt Covid-19 pandémia miatt az elnyert ösztöndíjakból lényegesen kevesebb kiutazás valósult meg, mint korábban, a pályázói létszám pedig jelentősen visszaesett. A rendelkezésre álló keretösszeg teljes körű felhasználása érdekében ezért a pályázati lehetőséget ismét megnyitjuk a Közép-magyarországi régió hallgatói előtt is.  

Jelenleg a 2022. tavaszi félévi részképzésre és szakmai gyakorlatra, és nyári szakmai gyakorlatra tud pályázatot benyújtani bármely magyarországi felsőoktatási intézmény magyarországi képzési helyén tanulmányokat folytató hallgatója. Pályázati feltétel: legalább egy lezárt félév.

A pályázatok benyújtása folyamatosan lehetséges, az elnyert mobilitás megvalósítására 2022. szeptember 30-ig van lehetőség. A benyújtott pályázatok bírálata és a döntés is folyamatos, a rendelkezésre álló keretösszeg erejéig tudunk támogatást adni.

A részképzés pályázati felhívása ezen a linken érhető el, benne a feltételekkel, az ösztöndíj összegekkel, pontszámítással, kiegészítő támogatási lehetőségekkel: Campus Mundi módosított felhívás részképzés ösztöndíjra

Szakmai gyakorlatra a pályázati felhívás ezen a címen található ugyancsak minden szükséges információval: Campus Mundi módosított felhívás külföldi szakmai gyakorlat ösztöndíjra

Kérdés esetén a Campus Mundi ügyfélszolgálatán érdeklődhetnek a hallgatók a campusmundi@tpf.hu e-mail címen vagy a 061/237-1310-es telefonszámon.

Utolsó módosítás: 2021.12.17.