A Tempus Közalapítvány is részt vesz az Educatio kiállításon

2021.12.20.

Rendezvény | Ifjúság, Önkormányzatok, Szakképzés, Civil szervezet, Köznevelés, Felsőoktatás

2022. január 13-15. között különleges, hibrid formában rendezik meg az Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítást. A Tempus Közalapítvány – A TE UTAD! standjánál virtuálisan és személyesen is várunk minden látogatót, aki érdeklődik a nemzetközi lehetőségek iránt.

A rendezvény célja, hogy választ adjon a felsőoktatással kapcsolatos kérdésekre, így minden továbbtanulni vágyó megismerkedhet a különböző egyetemi szakokkal és az azokhoz kapcsolódó közélettel, a vizsgaidőszakok sajátosságaival, valamint a nemzetközi ösztöndíjakkal, külföldi képzésekkel és gyakornoki programokkal, önkéntes, nyelvtanulási és Erasmus-lehetőségekkel.

Nemzetközi ösztöndíjak érdekelnek? Látogass el a Tempus Közalapítvány standjához!

A külföldi tapasztalat életre szóló élményt, új barátokat, piacképes szakmai ismereteket és biztos nyelvtudást ad. Könnyebben találhatnak állást, és jobban is kereshetnek azok a fiatalok, akik nemzetközi programokban vettek részt. Az Erasmus+, a CEEPUS, az Államközi Ösztöndíjak, és az Európai Szolidaritási Testület lehetőségei között te is megtalálhatod a hozzád illőt.
Személyesen és online is várjuk a középiskolás diákokat, szülőket, tanárokat, valamint a már felsőoktatásban tanulókat a Tempus Közalapítvány standjánál. Találd meg A TE UTAD!

Időpont: 2022. január 13-15. (minden nap 9:00-17:00 óra között)

Helyszín: HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont "A" csarnok (1101 Budapest, Albertirsai út 10.)

Online rendezvény: www.educatioexpo.hu

Az Educatio Kiállítás ingyenesen látogatható, de a részvétel regisztrációhoz kötött.

Utolsó módosítás: 2022.01.07.