Online tájékoztató az Erasmus+ Innovációs Partnerségek kapcsán

2021.12.20.

Hír | Szakképzés, Felnőtt tanulás

2022. január 18-án információs webináriumot szervez az Európai Bizottság, melynek fő fókuszában a pályázattípust érintő különböző szakpolitikai prioritások, a pályázati felhívás részletes bemutatása, illetve a finanszírozási kérdések megvitatása áll.

A COVID-19 világjárványt követően oktatási és képzési rendszereinkben soha nem volt ekkora az innováció iránti igény. A tanítási, tanulási technológiák és módszertanok fejlődése és ezek folyamatos megújulása egyéni és intézményi szinten is egyaránt döntő fontosságú vált. Ezt a célt szem előtt tartva, az Innovációs partnerségek olyan projekteket támogatnak, amelyek Európa-szerte rendszerszintű hatást kívánnak elérni azáltal, hogy kellő kapacitással rendelkeznek a projekteredmények európai szintű alkalmazásához, és/vagy képesek különböző tematikus vagy földrajzi összefüggésrendszerekbe átültetni azokat.

Az online eseményen az alábbi témákat járják körbe a szervezők:

  • Szektorközi prioritások
  • A szakképzési szektor sajátosságai és prioritásai
  • A felnőtt tanulási szektor sajátosságai és prioritásai

A pályázati felhívás részletesebb feltételeit és célkitűzéseit a 2022. évi Erasmus+ program útmutatója tartalmazza, amely a következő weboldalon érhető el: https://erasmus-plus.ec.europa.eu/hu/programme-guide/erasmus-palyazati-utmutato

Az esemény programja és a regisztráció IDE kattintva érhető el.

 

Utolsó módosítás: 2021.12.21.