Erasmus+ centralizált pályázatok - a felhívások elérhetők minden oktatási szektor számára

2022.01.25.

Pályázat | Ifjúság, Szakképzés, Felnőtt tanulás, Köznevelés, Felsőoktatás

Tájékozódjon az Erasmus+ program aktuális és közelgő centralizált pályázatairól az Európai Bizottság honlapján!

Az Erasmus+ program az új szakaszában, a rendelkezésre álló forrásoknak köszönhetően, még több pályázó számára biztosít részvételi lehetőséget a köznevelés, a szakképzés, a felsőoktatás, a felnőtt tanulás és az ifjúsági szektor szereplőinek. A nemzeti irodák által kezelt pályázattípusok mellett Európai szinten az Európai Bizottság Európai Oktatási és Kulturális Végrehajtó Ügynöksége (EACEA) felel az Erasmus+ program számos pályázattípusának végrehajtásáért. A közvetlenül benyújtandó pályázatok között a Search Funding & Tenders (europa.eu) portál segíthet eligazodni.

Az ingyenesen elérhető digitális platformon az Európai Bizottság és a finanszírozó szervek pályázati felhívásokat tesznek közzé. A folyamatosan frissülő portál célja, hogy könnyen áttekinthetővé tegye az aktuális és jövőbeli centralizált pályázati felhívásokat.

Itt lehet jelentkezni többek között a kiválósági felhívások (Szakképzési kiválósági központok, Erasmus+ tanárképző akadémiák, Erasmus Mundus akció), az innovációs partnerségek (szövetségek), illetve a Jean Monnet akciók keretében meghirdetett pályázatokra.

További információ

Erasmus+ pályázati útmutató

Felsőoktatási lehetőségek elérhetők honlapunkon

Új pályázati lehetőség nyílt az európai uniós ismeretek iskolai elsajátítására

 

 

Utolsó módosítás: 2022.02.23.