Save the date: PROFFORMANCE Zárórendezvény

2022.03.25.

Rendezvény | Felsőoktatás

A 2022. június 16-án megrendezésre kerülő rendezvényen a projekt eredményeinek bemutatása mellett sor kerül a Nemzetközi Felsőoktatási Oktatói Díjak átadására is.

A PROFFORMANCE (Mérési eszköz és ösztönző rendszer kidolgozása a felsőoktatásban dolgozó oktatók teljesítményének fejlesztéséhez) projekt zárórendezvénye 2022. június 16-án, Budapesten, hibrid formában kerül megrendezésre a Tempus Közalapítvány - az Innovációs és Technológiai Minisztériummal partnerségben - a projekt koordinátorai, valamint konzorciumi és társult partnereivel közös szervezésben.

A rendezvényen bemutatásra kerülnek az 5 partnerországból álló konzorciummal (Szövetségi Oktatási, Tudományos és Kutatási Minisztérium, Ausztria; Oktatási, Ifjúsági és Sportminisztérium, Cseh Köztársaság; Nemzeti Oktatási Minőségfejlesztési Központ, Grúzia; Tudományos és Oktatási Minisztérium, Horvátország; Tempus Alapítvány (Erasmus+ Nemzeti Ügynökség), Szerbia) közösen elért eredmények (kritériummodell, tanárok teljesítményének értékelési eszköze), emellett a jógyakorlatok bemutatásával együtt átadásra kerülnek a Nemzetközi Felsőoktatási Oktatói Díjak.

A rendezvénynek továbbá fontos célja, hogy a résztvevőknek lehetőséget biztosítson a PROFFORMANCE értékelési eszköz kipróbálására és szakmai kapcsolatok kialakítására, a későbbi együttműködések előmozdítására.

Az eseményről és a projektről bővebben a www.profformance.eu oldalán lehet tájékozódni. 

Utolsó módosítás: 2022.03.29.