Tanulj meg többet tenni az inkluzív oktatásért - nemzetközi webinárium

2022.04.25.

Rendezvény | EU, Önkormányzatok, Szakképzés, Nonprofit szervezet, Köznevelés, Felsőoktatás

Nemzetközi webinárium a STAIRS projekt keretében 2022. május 4-én.

A Tempus Közalapítvány ezúton tisztelettel meghív minden érdeklődőt angol nyelvű nemzetközi webináriumára, melynek címe Learn to do more for inclusive education.

Az online eseményt 2022. május 4-én (szerda) 13.00 – 16.00 között tartjuk.

A webinárium célja a tudásmegosztás elősegítése a befogadó oktatás témájában. A résztvevők betekinthetnek a STAIRS - Az inkluzív oktatást támogató nemzeti rendszerek újragondolása című projekt eredményeibe, és megismerhetik, hogy a projektben gyűjtött jó gyakorlatok adaptációja milyen folyamatokon keresztül lehetséges a különböző kontextusokban. A kerekasztal beszélgetésben bemutatkozik több nemzetközi projekt is, amelyek egyéni, intézményi és helyi szinten is támogathatják az inklúziót.

A rendezvényre elsősorban intézményvezetőket, iskolavezetőket, szakszolgálatok vezetőit, oktatási hatóságok képviselőit, döntéshozókat, szakértőket és európai, valamint hazai szakmai szervezetek képviselőit várjuk, de mindenkit örömmel fogadunk, akinek szívügye az oktatási inklúzió elősegítése.

Az esemény ingyenes, de regisztráció szükségesA részletes programot és a regisztrációt megtalálja ezen a linken. A részvételhez szükséges Zoom linket a visszaigazolást követően juttatjuk el a jelentkezőknek.

Szeretettel várjuk Önöket!

Utolsó módosítás: 2022.04.28.