Fókuszban a felsőoktatási oktatók teljesítménye - PROFFORMANCE zárókonferencia

2022.04.25.

Rendezvény | Felsőoktatás

A június 16-i rendezvényen a projekt eredményeinek bemutatása mellett sor kerül a Nemzetközi Felsőoktatási Oktatói Díjak átadására is. Regisztrációs határidő: 2022. június 7.

A PROFFORMANCE - Assessment Tool and Incentive Systems for Developing Higher Education Teachers' Performance - (Mérési eszköz és ösztönző rendszer kidolgozása a felsőoktatásban dolgozó oktatók teljesítményének fejlesztéséhez) elnevezésű projekt célja az oktatás-tanulás minőségének javítása az Európai Felsőoktatási Térségben, egy oktatói teljesítményértékelési eszköz és ösztönző rendszer kidolgozása, jó példák gyűjtése és megosztása révén.

A Tempus Közalapítvány szervezésében 2022. június 16-án, Budapesten megrendezésre kerülő zárórendezvényen a PROFFORMANCE projekt során kidolgozott teljesítményértékelési eszköz és ösztönző rendszer ismertetése mellett bemutatásra kerül a PROFFORMANCE Felsőoktatási Jógyakorlat Adatbázis.

A rendezvényen kerül sor a 2021-ben meghirdetett Nemzetközi Felsőoktatási Oktatói Díj felhívására érkezett legjobb projektek díjazására is. Ezen kívül a konferencia előadói betekintést nyújtanak a PROFFORMANCE konzorcium 2022-2025 között tervezett jövőbeni tevékenységébe.

Az eseményre a felsőoktatási szakértőket, oktatókat, vezetőket, hallgatókat, szakmai szervezetek képviselőit, valamint a politikai döntéshozókat várjuk. A rendezvényen debütáló PROFFORMANCE Hálózat első találkozójának keretében a résztvevők számára hálózatépítési és tudáscsere lehetőséget biztosítunk.

>> REGISZTRÁCIÓ <<

A PROFFORMANCE project zárórendezvényét a Tempus Közalapítvány szervezi az Innovációs és Technológiai Minisztériummal partnerségben, a projekt 5 partnerországból álló konzorciumának (Ausztria, Csehország, Grúzia, Horvátország és Szerbia) és társult partnereinek közreműködésével.

Spotlight on Higher Education Teaching Performance
PROFFORMANCE FINAL CONFERENCE

Budapest, 2022. június 16.

>> PROGRAM <<

 

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.

A konferencia munkanyelve angol, tolmács biztosítására nincs lehetősége a szervezőknek.

A REGISZTRÁCIÓ HATÁRIDEJE 2022. június 7.

Kövesse a rendezvény weboldalát további friss információkért!

A projektről további információk a PROFFORMANCE projekt honlapján érhetők el.

Kontakt, Tempus Közalapítvány: ehea@tpf.hu

 

Partnerek:

Szövetségi Oktatási, Tudományos és Kutatási Minisztérium, Ausztria

Oktatási, Ifjúsági és Sportminisztérium, Csehország

Nemzeti Oktatási Minőségfejlesztési Központ, Grúzia

Tudományos és Oktatási Minisztérium, Horvátország

Tempus Alapítvány (Erasmus+ Nemzeti Ügynökség), Szerbia

PROFFROMANCE társult partnerek

Utolsó módosítás: 2022.05.27.