A Tempus Közalapítvány támogató programjai projektek megvalósításhoz az ifjúsági szektorban

2022.06.24.

Pályázat | Ifjúság, Nonprofit szervezet

Erasmus+ ifjúság vagy Európai Szolidaritási Testület projektben gondolkoztok, de szükség lenne egy kis segítségre? Jelentkezzetek támogató programunkra!

A Tempus Közalapítvány Erasmus+ ifjúsági csoportja támogató programokat szervez azért, hogy megkönnyítse a felkészülést az ifjúsági szektorban történő projektmegvalósításra.

Erasmus+ ifjúsági vagy Európai Szolidaritási Testület projektet valósítanátok meg, de ehhez segítségre van szükségetek? Önkormányzatként érdekel titeket, hogyan lehetne javítani a fiatalok helyzetét? Vagy éppen 18-30 éves fiatalok csoportjaként tennétek valami jót saját, helyi közösségetekért? Titeket vár a Tempus Közalapítvány támogató programja!

>>Jelentkezünk a támogató programra!<<

„Segített a közvetlen kapcsolat és a személyes kommunikáció egy olyan személlyel, aki az ifjúsági programok megvalósításában kompetens volt. Így hiteles, praktikus információkat tudott átadni.” (Jármai Ágota, Mások Másképpen Alapítvány)

Mi a támogató programok célja?
A támogató programok során egy szakember lát el benneteket tanácsaival, észrevételeivel, hogy kidolgozzátok az ifjúsági szektorban végzett tevékenységeiteket és azok megvalósításának mikéntjét. A cél, hogy a célcsoportotok és a ti igényeitek is érvényesülni tudjon.

Kik jelentkezhetnek?
Várjuk a jelentkezéseteket, ha:

  • olyan önkormányzatnál dolgoztok, ahol nagyobb hangsúlyt helyeznének a fiatalok társadalmi részvételének erősítésére;
  • szervezetként, társadalmi vállalkozásként vagy intézményként szívesen valósítanátok meg Erasmus+ ifjúsági vagy Európai Szolidaritási Testület projektet;
  • 18-30 éves fiatalok csoportjaként tennétek valami jót itthon, és valósítanátok meg szolidaritási projektet.

A részvétel ingyenes, de kiválasztáshoz kötött.

Részletek

>>Jelentkezünk a támogató programra!<<

Utolsó módosítás: 2022.06.30.