Ünnepeljük együtt a 35 éves Erasmus+ programot az idei Campus Fesztiválon!

2022.06.30.

Rendezvény | Ifjúság, EU, Szakképzés, Felnőtt tanulás, Civil szervezet, Felsőoktatás

Várunk minden érdeklődőt a Tempus Közalapítvány standjánál július 20. és 24. között.

A tapasztalt fesztiválozók már megszokhatták, hogy a Tempus Közalapítvány saját standdal vesz részt a hazai zenei fesztiválokon, ahol az érdeklődők megismerhetik az Erasmus+ és más mobilitási programok által kínált lehetőségek széles tárházát. Standunknál nemcsak informálódni lehet, hanem játszani is, és ez most sem lesz másképp a 2022. július 20. és 24. között megrendezett Campus Fesztiválon, ahol változatos aktivitásokkal és megnyerhető ajándéktárgyakkal várjuk a nemzetközi lehetőségekkel szemező fesztiválozókat.

Idén ünnepli 35. születésnapját az Európai Unió egyik legsikeresebb programja, az Erasmus+, amelyet egy az egész éven át tartó ünnepségsorozattal teszünk emlékezetessé. Ezért a debreceni fesztiválon nemcsak standdal jelenünk meg: az egyetem téri zenei színpad a 35 éves Erasmus+ program nevét viseli majd. Az Erasmus 35 színpadon a délutáni órákban előadásokat és beszélgetéseket hallgathatnak meg az arra járók, este pedig a zenéjé lesz a főszerep: többek között a Halott Pénz énekese, Járai Márk is fellép rajta. Emellett mi is megjelenünk egy péntek délutánra szervezett kerekasztal beszélgetés keretében, ahol az Erasmus+ változatos lehetőségeit járjuk körbe olyan résztvevőkkel, akik már tapasztalatot gyűjtöttek többek között a külföldi önkéntesség és a nemzetközi tanulmányi ösztöndíjak terén.

Akik szeretnének részt venni a fesztiválon, érdemes figyelemmel követniük az Erasmus ösztöndíj hallgatóknak, illetve az Erasmus+ Ifjúság és Eurodesk Facebook oldalainkat, ugyanis a napokban indul nyereményjátékunk, melynek keretében összesen hat darab páros napijegyet sorsolunk ki a fesztiválra!

Utolsó módosítás: 2022.07.28.