Elérhetők az Erasmus+ pályázati űrlapok!

2022.07.25.

Pályázat | Ifjúság, Szakképzés, Felnőtt tanulás, Köznevelés, Felsőoktatás

2022 őszén mobilitási projektekre és együttműködési partnerségekre is lehetőség nyílik pályázatot benyújtani az Erasmus+ szektoraiban.

A köznevelés, a szakképzés, a felnőtt tanulás, az ifjúság, valamint a felsőoktatás pályázati űrlapjai is megnyíltak az Erasmus+ pályázati lehetőségeit összegyűjtő honlapon. (Ez alól egyelőre kivételt jelentenek az ifjúsági, a köznevelési és a felnőtt tanulási mobilitási projektekhez tartozó űrlapok, amelyek előre láthatóan augusztusban válnak elérhetővé.)

Jó tudni! Ez az első olyan forduló, amely során pályázni lehet az Erasmus+ új lehetőségére, a DiscoverEU esélyegyenlőségi pályázattípusára. Szeretne többet megtudni a kategóriáról? Regisztráljon Inklúzió az ifjúságban – Bemutatkozik a DiscoverEU esélyegyenlőségi pályázattípusa c. webináriumunkra!

A pályázatokhoz kapcsolódó információs alkalmaink megtalálhatók a Tempus Közalapítvány rendezvényeit összegyűjtő aloldalán.

Őszi pályázatbenyújtási határidők:

Tipp! Az Erasmus+ ifjúsági szektorához kapcsolódóan a pályázatbenyújtás menetéről és az esetlegesen felmerülő technikai hibákhoz kapcsolódó teendőkről a linken lehet többet megtudni.

Tipp! Az Erasmus+ köznevelési, szakképzési vagy felnőtt tanulási pályázatok benyújtásának napján érdemes figyelni a híreket, ahol összefoglaljuk, mit kell tenni a potenciálisan felmerülő technikai hibák esetén.

A pályázatokhoz kapcsolódó információs alkalmaink megtalálhatók a Tempus Közalapítvány rendezvényeit összegyűjtő aloldalán.

Frissítés: a mobilitási projektekhez tartozó pályázati űrlapok is elérhetők az Erasmus+ lehetőségeit tartalmazó oldalon.

Utolsó módosítás: 2022.08.05.