Vegyen részt az Erasmus Napokon október 13-15. között!

2022.10.12.

Rendezvény | Ifjúság, EU, Önkormányzatok, Szakképzés, Felnőtt tanulás, Nonprofit szervezet, Köznevelés, Felsőoktatás

Ünnepelje velünk az Erasmus+ programot és 35. születésnapját! Országszerte több mint 90 esemény valósul meg a nemzetközi programsorozat keretében.

Október 13-15. között minden az Erasmus+ projektekről szól: a háromnapos programsorozat során minden projektmegvalósító megmutathatja magát különféle rendezvényeken, a program iránt érdeklődők pedig ellátogathatnak, vagy online csatlakozhatnak a színes programokhoz.

Közel 100 esemény országszerte!

Az idei Erasmus Napok alkalmával is számos hazai intézmény és szervezet csatlakozott a kezdeményezéshez az Erasmus+ köznevelés, szakképzés, felnőtt tanulás, felsőoktatás és ifjúság szektorát képviselve, hogy megmutassa, mit adott a világnak az Erasmus+ projektje és hogy együtt ünnepeljük a programot és 35. születésnapját.

A magyar események már elérhetőek az #ErasmusDays honlapon. Böngésszen a közel 100 izgalmas esemény között!

A szervezők élménybeszámolókkal, interaktív műhelymunkákkal, információs napokkal, online eseményekkel, kihívásokkal, módszertani bemutatókkal készültek idén, amelyekre sok szeretettel várják az érdeklődőket október 13-15. között. A programok között a szektorok szerint lehet válogatni.

#ErasmusDays a közösségi médián keresztül is!

A programsorozathoz és a közös ünnepléshez a közösségi média csatornákon keresztül is csatlakozhat: ha van egy jó Erasmus története vagy élménye, ossza meg az #ErasmusDays hashtaget használva! Csatlakozzon Facebookon az Erasmus Napok 2022 eseményhez, hogy naprakész információhoz jusson a magyar eseményekkel és programokkal kapcsolatban.

A Tempus Közalapítvány Erasmus+ tanárok és Erasmus ösztöndíj hallgatóknak Facebook oldalait is érdemes figyelemmel követni, hiszen izgalmas élménybeszámolók és videók várják a felhasználókat három napon keresztül.

Vegyen részt az eseményeken, csatlakozzon online, ossza meg a történetét, és ünnepeljük együtt az Erasmus+ programot és 35. születésnapját október 13-15. között!

Utolsó módosítás: 2022.10.17.