CEEPUS hálózati pályázatok felsőoktatási intézmények részére a 2023/2024-es tanévre

2022.11.15.

Pályázat | Felsőoktatás

A Közép-európai Felsőoktatási Csereprogramban (CEEPUS) felsőoktatási intézmények hosszú távú, nemzetközi tematikus együttműködéseket hozhatnak létre, amelyen belül hallgatói és oktatói mobilitásokat valósíthatnak meg.

Hálózati pályázat benyújtására jogosultak a CEEPUS tagországok akkreditált felsőoktatási intézményei. A pályázati forduló keretében lehetőség van már működő hálózatokhoz való csatlakozásra is.

CEEPUS országok

Albánia, Ausztria, Bosznia-Hercegovina, Bulgária, Csehország, Észak-Macedónia, Horvátország, Koszovó, Lengyelország, Magyarország, Moldova, Montenegró, Románia, Szerbia, Szlovákia és Szlovénia.

A pályázat benyújtásának menete

Az online pályázatok benyújtása a bécsi Központi CEEPUS Irodához történik a www.ceepus.info központi pályázati felületen. A pályázatot a hálózatot vezető koordinátornak kell benyújtania.

Pályázati határidő: 2023. január 15.

További információk

A hálózati pályázat a 2023/2024-es tanévben megvalósítható tevékenységekre, oktatói és hallgatói cserékre szól.

A hálózati pályázatok beadásának menetéről részletes útmutatók találhatók honlapunkon és a Központi CEEPUS Iroda által összeállított dokumentumban.

A Tempus Közalapítvány / CEEPUS Magyarországi Iroda által 2022. november 9-én tartott pályázatíró webináriumon elhangzott előadások prezentációi elérhetők ezen a linken.

A már működő CEEPUS hálózatok listája megtalálható a Központi CEEPUS Iroda honlapján a Find menüpont alatt, ahol az együttműködések témakörei és a partnerintézmények kapcsolattartási adatai is megtekinthetők.

A CEEPUS programról bővebb információk a www.ceepus.hu honlapon érhetők el.

A program hazai eredményeit bemutató hatástanulmány letölthető honlapunkról magyarul és angolul.

Utolsó módosítás: 2022.11.28.