Elindult az Europass nyilvános konzultációja!

2022.12.19.

Europass | EU

Ossza meg velünk véleményét február 28-ig!

Az Europass az Európai Bizottság kezdeményezésére jött létre abból a célból, hogy Európa-szerte támogassa az álláskeresőket és a tanulni vágyókat a számukra megfelelő tanulmányi és álláslehetőségek elérésében. További célja, hogy megkönnyítse a pályázást, mind a munka, mind az oktatás/képzés területén, valamint hogy elősegítse a külföldön szerzett végzettségek elismertetését. Az Europass portál olyan online eszközök és információk készlettára, amely támogatja a felhasználókat az egész életen át tartó tanulásban és karriermenedzsmentben. Az Europass szolgáltatásai eddig több millió állampolgárnak segítettek abban, hogy készségeiket, végzettségeiket a lehető legátláthatóbb módon mutathassák be.

Az Europass dokumentumok és szolgáltatások használatának szélesebb körű hatásának, valamint a felhasználóknak nyújtott támogatásának felmérésére az Európai Bizottság nyilvános konzultációt hirdet, melynek legfőbb célja, hogy összegyűjtsön minden észrevételt, fejlesztési javaslatokat. Ezeken kiemelten fontosan az Europass további fejlesztésének szempontjától.

Ossza meg Ön is a véleményét! A konzultációt ezen a linken lehet kitölteni, 2023. február 28-ig. További információ a konzultációról itt található. 

Köszönjük, hogy a kitöltéssel Ön is segíti az Europass szolgáltatások javítását, fejlesztését!

Utolsó módosítás: 2023.01.30.