Megújult a PROFFORMANCE+ projekt honlapja

2023.01.30.

Nemzetköziesítés | Felsőoktatás

A profformance.eu honlapon mindent megtalál a projekt szakmai hátteréről, az elért eredményekről és a várható rendezvényekről, webináriumokról.

A PROFFORMANCE+ projekt fontos célkitűzése az eddig elért eredmények minél szélesebb körben történő bemutatása. Ezt a célt szem előtt tartva újult meg a www.profformance.eu honlap is. Az oldalmenüből könnyedén elérhetjük a PROFFORMANCE Értékelőeszközt (Assessment Tool), valamint az oktatói jógyakorlatokat gyűjtő PROFFORMANCE Oktatói Kiválóság Adatbázis (Teaching Excellence Database).

A projekt általános ismertetése, a partnerek és a szakértők bemutatása mellett a projekt keretében megrendezett események és háttéranyagaik, a projekttel kapcsolatos legfrissebb hírek találhatók meg a honlapon. Ezen kívül az előző programszakaszról egy bővebb összefoglaló és a tevékenységek, elért eredmények bemutatása (https://profformance.eu/en/profformance-2020-2022) is olvasható.

Az új honlap tartalmát folyamatosan frissítjük, így érdemes gyakran visszalátogatni a legújabb információkért. A 2023-as évtől tematikus webináriumok keretében az oktatói adatbázis jó gyakorlatait és az értékelőeszköz egy-egy területét lehet közelebbről megismerni, amelyekről a honlap "Event" menüpontjából tudhat meg többet.

Hamarosan indul a Profformance+ Hírlevél, de addig is, friss információkért kövesse a Profformance Linkedin oldalát: https://www.linkedin.com/showcase/profformance/

 

Utolsó módosítás: 2023.04.11.