Közelednek az Erasmus+ pályázati határidők!

2023.02.02.

Pályázat | Ifjúság, Szakképzés, Felnőtt tanulás, Köznevelés, Felsőoktatás

Együttműködési célú partnerségek kategóriában március 22-ig van lehetőség pályázat benyújtására.

Az Európai Bizottság pályázati felhívása szerint a 2023-as év első felében az alábbi pályázatbenyújtási határidők állnak a pályázók előtt:

Együttműködési célú partnerségek
a köznevelés, a szakképzés, a felnőttkori tanulás, a felsőoktatás és az ifjúság területén:

2023. március 22. déli 12 óra

A pályázatbenyújtáshoz szükséges dokumentumokról az alábbi linkeken lehet tájékozódni:

Egyéni célú mobilitás a köznevelés, a szakképzés, a felnőttkori tanulás, a felsőoktatás, az ifjúság és a sport területén, valamint a DiscoverEU esélyegyenlőségi pályázattípusra való pályázatbenyújtási lehetőség 2023. február 23-án lezárult.

Az Erasmus+ az oktatás, a képzés, az ifjúság és a sport területén nyújt támogatást különböző kezdeményezések megvalósítására. A 2021-2027-es programszakasz prioritási között szerepel a társadalmi befogadás, a digitális átállás, a fenntarthatóság és az aktív társadalmi részvétel erősítése. 2023-ban a program olyan projekteket is támogat, amelyek az ukrajnai háború elől menekülőknek az új környezetükben nyújtanak segítséget, megkönnyítik az integrációjukat.

Információs napokat és pályázatíró szemináriumokat tartunk, amelyek praktikus segítséget nyújtanak a pályázásra és projektmegvalósításra való felkészülésben. A rendezvények időpontjairól és helyszíneiről az érdeklődők honlapunk Rendezvények aloldalán tájékozódhatnak.

 

Utolsó módosítás: 2023.02.23.