Továbbra is kitölthető az Europass konzultáció

2023.02.02.

Europass | Ifjúság, EU, Önkormányzatok, Szakképzés, Felnőtt tanulás, Nonprofit szervezet, Köznevelés, Felsőoktatás

Az Europass dokumentumok és szolgáltatások használatának szélesebb körű hatásának, valamint a felhasználóknak nyújtott támogatásának felmérésére az Európai Bizottság nyilvános konzultációt hirdet.

Az Europass portál olyan online eszközök és információk készlettára, amely támogatja a felhasználókat az egész életen át tartó tanulásban és karriermenedzsmentben. Az Europass szolgáltatásai eddig több millió állampolgárnak segítettek abban, hogy készségeiket, végzettségeiket a lehető legátláthatóbb módon mutathassák be.

Az Európai Bizottság nyilvános konzultációjának legfőbb célja, hogy összegyűjtsön minden észrevételt, fejlesztési javaslatot a portállal kapcsolatban, hogy ezek alapján jobbá tehessék az Europass szolgáltatásait minden felhasználó számára.

Ossza meg Ön is véleményét! A konzultációt ezen a linken töltheti ki 2023. február 28-ig.

Köszönjük, hogy a kitöltéssel Ön is segíti az Europass szolgáltatások javítását, fejlesztését!

Az Europass az Európai Bizottság kezdeményezésére jött létre abból a célból, hogy Európa-szerte támogassa az álláskeresőket és a tanulni vágyókat a számukra megfelelő tanulmányi és álláslehetőségek elérésében. További célja, hogy megkönnyítse a pályázást, mind a munka, mind az oktatás/képzés területén, valamint, hogy elősegítse a külföldön szerzett végzettségek elismertetését.

További információért keresse fel europass.hu honlapunkat.

 

 

Utolsó módosítás: 2023.03.08.