Felhívás online partnerkereső rapid randin való részvételre

2023.02.21.

Partnerkeresés | Felnőtt tanulás

Az ír Erasmus+ Nemzeti Iroda ingyenes, online partnerkereső rapid randit szervez a felnőtt tanulási szektorban, a fogyatékossággal élő felnőttekkel foglalkozó szervezetek számára.


A felnőtt tanulási szektor Európa szerte nagyon széles célközönséget fed le. A 2021-2027-ig tartó programszakaszban az oktatók/képzők/szakemberek mobilitása mellett, már felnőtt tanulói mobilitásokra is lehet pályázni az Erasmus+ programban. Az Európai Bizottság megnövelt támogatási keretet biztosít a szektorban pályázni szándékozó szervezetek/intézmények számára. 

Pályázóinknak gyakran okoz nehézséget a profiljukhoz, a tervezett projekthez megfelelő partnerek / fogadó szervezetek megtalálása, ezért szeretnénk felhívni a figyelmet a következő lehetőségre:

Az ír Nemzeti Iroda által szervezett online partnerkereső „rapid randi” alkalmával lehetőség nyílik Európa-szerte hasonló pályázati terveket célzó szervezeteivel kapcsolatot építeni: a leendő pályázók megismerhetik egymás profilját, terveit, céljait, lehetőségeit. Az eseményt kimondottan a felnőtt tanulási szektorban, a fogyatékossággal élő felnőttekkel foglalkozó szervezetek számára szervezik meg ezúttal.

Az online esemény dátuma: 2023. március 16., 13:00-15:00 óráig (angol nyelvű rendezvény)

További információk az esemény kapcsán

Várjuk jelentkezésüket, ha a felnőtt tanulási szektorban mobilitási, vagy partnerségi projektet terveznek megvalósítani, és ilyen céllal keresnek partnert, illetve fogadó szervezetként is bekapcsolódnának (felajánlanák a külföldi jelentkezők mobilitási célú tevékenységeinek megvalósítására az Önök szervezetét, mint fogadó partner, hiszen a rendezvényen a külföldi szervezetek szintén ezért jelennek meg, hogy mindkét irányú mobilitásban részt vegyenek). 

A részvételi szándékukat a jelen online kérdőív kitöltésével tudják jelezni. A jelentkezések értékelését követően e-mailben értesítjük a kiválasztott jelentkezőket a részvétel lehetőségéről, valamint a további lépésekről. (Részvétel esetén egy bemutatkozó profilt kell készíteni egy előre megadott Padlet felületen, erről a későbbiekben, a kiválasztott jelentkezőknek minden részletes információt megküldünk).

Jelentkezési határidő: 2023. március 3., péntek 12.00 óra.

Az eseményen minden Nemzeti Iroda részéről maximum 5 szervezet/intézmény tud részt venni.

Reméljük, hogy felkeltette érdeklődését a rendezvény, várjuk jelentkezését!

 

Utolsó módosítás: 2023.04.05.