Hogyan zajlik egy sikeres két napos szakmai találkozó? A 4 for future projekt bemutatja!

2023.02.28.

Pályázóink hírei | Köznevelés

2023. február 16-17-én került sor a Jövő időbe lépünk - 4 for future című Erasmus + partnerségi együttműködési projekt második partnertalálkozójára Budapesten.

A Miskolci SZC Berzeviczy Gergely Technikum találkozóján a projekt eddigi szakmai tapasztalatait, illetve az előttük álló feladatokat vitatták meg. Az első megvalósult programelem a fenntarthatósági témanapok közül az energia témájával foglalkozott. A partnerség visszajelzései alapján a közösen kidolgozott szakmai program népszerű volt a diákok körében, erről a projekt Facebook oldalán valamennyi partner beszámolt.

Érdemes áttekinteni az oldalt, ahol kiderül, hogy a partnerek a közös eszköztárból mennyire izgalmasan kombinálták az egyes elemeket: https://www.facebook.com/4forfuture

A találkozó során a jövőbe tekintve megkezdtük a további programelemek előkészítését:

  • Tematikus napok a biodiverzitás témájában, melyek a tanév második félévében kerülnek megrendezésre valamennyi partneriskolában.
  • Ökotábor, amely nyáron a TIT Kossuth Klub és a Bolyai Farkas Elméleti Líceum közös szervezésében Erdélyben valósul majd meg.
  • A partnertelepülések környezeti fenntarthatósággal kapcsolatos aktuális helyzetének felmérése, helyi attitűdvizsgálat és kutatás.

A két napos szakmai találkozó kulturális programmal zárult.

A projekt honlapja folyamatos fejlesztés alatt áll, tartalmaz minden fontos információt a partnerséggel, projektcélokkal kapcsolatban: http://4forfuture.hu

Utolsó módosítás: 2023.02.28.