Webinárium a hallgatóközpontú kurzustervezésről

2023.03.07.

Rendezvény | Felsőoktatás

A PROFFORMANCE+ webinárium-sorozatának első rendezvénye 2023. máricus 28-án kerül megrendezésre.

A PROFFORMANCE+ konzorcium webinárium-sorozatot indít felsőoktatási oktatók, szakemberek és intézményi vezetők számára. Az online alkalmak során a Profformance projektben megvalósult értékelőeszköz és az oktatói jógyakorlatok ismertetése mellett a résztvevőknek lehetősége nyílik szakmai kapcsolatépítésre is.

A sorozat első rendezvényének fókuszában a hallgatóközpontú kurzustervezés áll. A webinárium 2023. március 28-án (közép-európai idő szerint) 14.00-16.00 óra között online kerül megrendezésre.

A program első részében az oktatói jógyakorlatok kerülnek bemutatásra, a második részben a résztvevők különböző helyzeteken keresztül, közösen megvitatják a hallgatóközpontú kurzustervezés szempontjait. A webinárium során arra is lehetőség nyílik, hogy a résztvevők átbeszéljék, a PROFFORMANCE Értékelő eszköz (PROFFORMANCE Assessment Tool) milyen módon nyújthat iránymutatást az oktatók számára, hogy kurzusaikat méginkább a hallgatók igényeihez igazítsák.

A webináriumon való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A rendezvény munkanyelve angol.

Részletes program és regisztráció IDE KATTINTVA érhető el.

További infórmációk a Webinárium-sorozatról a projekt honlapján találhatók: https://profformance.eu/en/profformance-plus-webinars-infopage 

Kövessen minket a LinkedIn-en is, vagy iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig naprakész legyen a PROFFORMANCE+ projekt eseményeivel, eredményeivel kapcsolatban.

 

 

Utolsó módosítás: 2023.03.08.