NSZFH nemzetközi hálózati projektjei

Partner hír | 2023.03.16.

Hír | Szakképzés, Felnőtt tanulás

Álláskeresési technikák módszertana - workshopot szervez az Euroguidance.

A Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal a Euroguidance projekt keretében „Álláskeresési technikák módszertana” címmel workshopot szervez, amely hat alkalommal kerül megszervezésre.

Workshopok helyszíne: 1085 Budapest, Baross u. 52.

Workshop időpontok és regisztráció:

Március 22.    Március 30.
Április 13.     Április 19.
Április 20. Április 27.

A workshop célja, hogy a résztvevők interaktív, kiscsoportos formában megismerhessék az álláskeresési technikák módszertanát, ezen belül az álláskeresés lépései (álláshirdetések böngészése, önéletrajzírás, motivációs levél, állásinterjú) mellett annak lélektanát is (az érzelmi hullámvasút, az elhúzódó munkakeresés nehézségei). Megismerhetik, hogyan tudnak segíteni az álláskeresésben a pályakezdőknek vagy pályamódosítóknak.

Olyan gyakorlatok kerülnek bemutatásra és kipróbálásra, amelyek jól hasznosíthatók akár tantermi keretek között, akár külön célzott csoportfoglalkozások vagy egyéni tanácsadás keretében.

A workshopon való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött! Kérjük, kattintson az Önnek megfelelő időpontra és regisztráljon a workshopra.

EPALE aktualitások

Az EPALE 2023. évi közösségi történetek felhívása

Hogyan képzeli el az oktatás jövőjét, és milyennek szeretné azt látni? Hogyan kell megváltoznia a felnőttképzésnek a jövőben?

2023-ban arra szeretnénk választ találni, hogy hogyan alakítsuk a társadalmunkban végbemenő nagy átalakulások fényében az oktatás és képzés jövőjét. Így azon töprengünk, hogy miként kezeljük a készséghiányt, és hogyan lendítsük fel az innovációt a tanulók jobb támogatása érdekében. Milyen változásokat kell felkarolnia a felnőttoktatás és -képzés világának?

…és a jövőbe tekintve… Milyen tanulási modellekre számíthatunk? Gondoljuk végig, mely kulcsszavak fogják meghatározni a jövőt!

Mondja el az ötleteit!

A legközelebbi események:

Utolsó módosítás: 2023.03.28.