Elindult a regisztráció az Erasmus+ konferenciára

2023.05.09.

Rendezvény | Sport, Ifjúság, Szakképzés, Felnőtt tanulás, Köznevelés, Felsőoktatás

Ismerje meg 2023 nívódíjas Erasmus+ projektjeit, valamint az aktív társadalmi részvétel jegyében született kiemelkedő kezdeményezéseket, eredményeket. Várjuk Az Erasmus+ ajtókat nyit – Konferencia az aktív társadalmi részvétel jegyében című eseményen.

Időpont: 2023.06.01. 9:00-16:00
Helyszín: ParkInn Hotel (1138 Budapest, Szekszárdi út 16-18.)

Az Erasmus+ program egyik legfőbb célkitűzése az aktív részvétel támogatása, amely az idei konferenciánk fókusza is. A program keretében – az oktatás minden szintjén, sőt azon túl is – megvalósuló projektek abban segítik a résztvevőket, hogy egyéni fejlődésük mellett a közösségeikért cselekvő, felelősségteljes polgárrá váljanak napjaink változatos kihívásokkal szembenéző társadalmában.

Konferenciánkon kiemelkedő, jó példaként szolgáló projektek mutatkoznak be az Erasmus+ összes szektorából annak érdekében, hogy az interkulturális tapasztalatok megszerzéséről, az európai identitás erősítéséről és a célcsoportok munkaerőpiaci felzárkóztatásáról átfogóbb képet kaphassunk. 

A rendezvényre a felsőoktatás, a köznevelés, a szakképzés, a felnőtt tanulás, a sport és az ifjúság területének képviselőit várjuk. A résztvevők megismerhetik az idei év nívódíjas Erasmus+ projektjeit, illetve a Tempus Közalapítvány partnereivel is találkozhatnak. 

Szeretettel várjuk Önt és munkatársait az Erasmus+ konferenciára és Nívódíj átadójára!

Részletes program és regisztráció >>

Utolsó módosítás: 2023.05.09.