Profformance+ webinárium a hallgatói munka értékeléséről

2023.05.23.

Rendezvény | Felsőoktatás

A webinárium-sorozat következő rendezvénye 2023. június 6-án kerül megrendezésre, fókuszában a hallgatói munka értékelése áll.

A PROFFORMANCE+ konzorcium webinárium-sorozatot indított felsőoktatási oktatók, szakemberek és intézményi vezetők számára. Az online alkalmak során a Profformance projektben megvalósult értékelőeszköz és az oktatói jógyakorlatok ismertetése mellett a résztvevőknek lehetősége nyílik szakmai kapcsolatépítésre is. Az első eseményen a téma a hallgatóközpontú kurzustervezés volt. A sorozat következő rendezvényének fókuszában a hallgatói munka értékelése áll.

REGISZTRÁCIÓ

A program első részében az oktatói jógyakorlatok kerülnek bemutatásra, a második részben a résztvevők különböző helyzeteken keresztül, közösen vitathatják meg a hallgatói munka értékelésének szempontjait. A webinárium során arra is lehetőség nyílik, hogy a résztvevők átbeszéljék, a PROFFORMANCE Assessment Tool (PROFFORMANCE Értékelő eszköz) milyen módon nyújthat iránymutatást az oktatók számára, hogy kurzusaikat még inkább a hallgatók igényeihez igazítsák.

Assessment of Students' Learning

2023. június 6. 14:00-16:00

PROGRAM 

A webináriumon való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A rendezvény munkanyelve angol.

 

Kövessen minket a LinkedIn-en is, vagy iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig naprakész legyen a PROFFORMANCE+ projekt eseményeivel, eredményeivel kapcsolatban.

Utolsó módosítás: 2023.05.25.