Ceepus.hu: a Közép-európai Felsőoktatási Csereprogram új honlapja

2023.07.20.

Hír | Felsőoktatás

Elindult az új CEEPUS weboldal, mely a programban együttműködni kívánó felsőoktatási intézmények, valamint egyéni mobilitásra pályázó hallgatók és oktatók számára nyújt tájékoztatást.

A CEEPUS program célja, hogy elősegítse Közép-Európa stratégiai szerepének erősödését, melyet hosszú távú szakmai együttműködések támogatásával, hallgatói és oktatói mobilitások lebonyolításával, speciális kurzusok és hallgatói kirándulások szervezésével igyekszik elérni. Ebben nyújt segítséget újonnan elkészült weboldalunk, a ceepus.hu.

A honlapon tematikus megjelenítésben érhetőek el a pályázáshoz kapcsolódó információk, dokumentumok és segédanyagok: 

  • A fő menüpontokból kiindulva külön oldalakon találhatóak az intézményi pályázatok és az egyéni pályázatok, ezen belül a hallgatók és oktatók mobilitásához kapcsolódó tájékoztató anyagok. A pályázati felhívások, a pályázáshoz szükséges dokumentumok és jó gyakorlatok mellett a pályázati eredményeket is itt tesszük közzé.
  • Közvetlenül elérhető a gyakran ismételt kérdések menüpont is, mely azonnali választ ad a pályázók legtöbb felmerülő kérdésére.
  • Egy helyen megtalálhatók a programmal kapcsolatos legfrissebb híreink, rendezvényeink és kiadványaink.
  • Az intézmények munkatársai számára elérhetővé tettük kommunikációs segédanyagainkat, valamint inspiráló olvasnivalókat nemzetköziesítési tevékenységük előmozdításához.

Látogasson el az új ceepus.hu-ra!

 

 

Utolsó módosítás: 2023.07.28.