Innovatív tanítási és tanulási módszerek - Profformance+ webinárium

2023.11.20.

Rendezvény | Felsőoktatás

A webinárium-sorozat következő rendezvénye 2023. december 11-én kerül megrendezésre, fókuszában az innovatív tanítási és tanulási módszerek állnak.

A PROFFORMANCE+ konzorcium webinárium-sorozatot indított felsőoktatási oktatók, szakemberek és intézményi vezetők számára. Az online alkalmak során a Profformance projektben létrehozott értékelőeszköz és a fókusztémában megvalósult oktatói jógyakorlatok ismertetése mellett a résztvevőknek lehetősége nyílik szakmai kapcsolatépítésre is. Az előadókat a PROFFORMANCE oktatói kiválósági adatbázisból választottuk ki, amely közel 130 nemzetközi jó példát tartalmaz.

Az első három eseményről ezen az oldalon olvashatA sorozat következő rendezvényének fókuszában az innovatív oktatási-tanulási módszerek bemutatása áll.

REGISZTRÁCIÓ

A program első részében a résztvevők ízelítőt kapnak az oktatói díj felhívásban jó eredményt elért oktatói jógyakorlatokból, majd a második részben az előadók vezetésével a résztvevők különböző helyzeteken keresztül, közösen vitathatják meg a bemutatott innovatív oktatási-tanulási módszerek szempontjait. A webinárium során arra is lehetőség nyílik, hogy a résztvevők átbeszéljék, a PROFFORMANCE Assessment Tool (PROFFORMANCE Értékelő eszköz) milyen módon nyújthat iránymutatást az oktatók számára.

INNOVATIVE TEACHING AND LEARNING
2023. december 11. 14:00-16:00
PROGRAM

A webináriumon való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A rendezvény munkanyelve angol.

Kövessen minket a LinkedIn-en is, vagy iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig naprakész legyen a PROFFORMANCE+ projekt eseményeivel, eredményeivel kapcsolatban. 

_

Utolsó módosítás: 2023.11.24.