Információs webinárium az ifjúsági szektor pályázati lehetőségeiről

2023.12.12.

Rendezvény | Ifjúság, Nonprofit szervezet

Ifjúsági projektekkel az aktív társadalmi részvételért - Középpontban a tevékenység és a téma címmel webináriumot tartunk az Erasmus+ ifjúság és a Szolidaritási Testület lehetőségeiről.

Szervezeti vagy intézményi munkatársként fiatalokkal dolgozol? Szeretnéd megtudni, milyen európai uniós pályázatok révén erősítheted az ő társadalmi részvételüket? Esetleg fiatal felnőttként szeretnél valami hasznosat tenni a témában, de ehhez támogatásra van szükséged?

Csatlakozz információs webináriumunkhoz január 23-án!

Az aktív társadalmi részvétel erősítése az Erasmus+ program és a hozzá tartozó DiscoverEU lehetőség, valamint az Európai Szolidaritási Testület (ESC) egyik fő prioritása. A programok keretében kiemelt szerepet kapnak azok a kezdeményezések, amelyek lehetőséget nyújtanak a fiataloknak és a velük foglalkozó szakembereknek a társadalmi és polgári szerepvállalásra, valamint erősítik az Európai Unióhoz tartozás érzését, a szociális és interkulturális kompetenciák fejlesztését és a kritikus gondolkozást.

Rendezvényünk résztvevőjeként ismerd meg, milyen pályázattípusok érhetők el olyan szervezeteknek, intézményeknek és fiatalok csoportjainak, akik szívesen hozzájárulnának ehhez a folyamathoz!

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött (január 22.).

Részletek és regisztráció

_

 

 

 

 

Utolsó módosítás: 2023.12.19.