Online tájékoztató az Erasmus+ szakpolitikai kísérleteket támogató felhívásról február 6-án

2024.01.18.

Rendezvény | Szakképzés, Felnőtt tanulás, Köznevelés, Felsőoktatás

A leendő pályázók az Oktatásügyi, Ifjúságpolitikai, Sportügyi és Kulturális Főigazgatóság tájékoztató webináriumán tudhatnak meg többet a centralizált pályázattípusról.

Az Erasmus+ szakpolitikai kísérletek centralizált pályázattípusról és annak tavaly decemberben megjelent felhívásáról tart tájékoztató webináriumot angol nyelven az Oktatásügyi, Ifjúságpolitikai, Sportügyi és Kulturális Főigazgatóság (DG EAC).

  • Időpont: 2024. február 6. 9:30-12:00
  • Csatlakozás: online, a Webex felületen
  • Nyelv: angol 

A részvétel előtt érdemes áttekinteni a felhívás részleteit.  

A szakpolitikai reformok támogatása (KA3) a tevékenységek széles köréhez nyújt támogatást, hogy ösztönözze a szakpolitikai fejlesztéseket, a szakpolitikai párbeszédet és megvalósítást az oktatás, a képzés, az ifjúság és a sport területén. A KA3 projekteken belül megvalósítható tevékenységek többségére az éves pályázati kiíráson belül speciális felhívások keretében lehet pályázni. 

A centralizált pályázatokat a brüsszeli Oktatási és Kulturális Végrehajtó Ügynökség kezeli, a következő linken érhető el több információ angol nyelven: Finanszírozás és pályázatok (europa.eu)

>> Csatlakozzon az online tájékoztatóhoz február 6-án, és tudjon meg többet az Erasmus+ szakpolitikai kísérletek pályázattípusról!

A 2023 decemberében megjelent Erasmus+ szakpolitikai kísérletek pályázati felhívása az alábbi témákat érinti:

  1. Digitális oktatás (bármelyik szektor
  2. Szakképzés
  3. Felnőtt tanulás
  4. Köznevelés
  5. Mikrotanúsítványok rendszere
  6. Felsőoktatás

A pályázatok benyújtásának határideje: 2024. június 24. déli 12:00 óra

A centralizált pályázatokat a brüsszeli Oktatási és Kulturális Végrehajtó Ügynökség kezeli, a következő linken érhető el több információ angol nyelven: Finanszírozás és pályázatok (europa.eu)

>> A február 6-ai tájékoztató programja, a prezentációk az egyes témakörökről, illetve a WEBEX link itt érhető el!

Utolsó módosítás: 2024.01.25.