PROFFOMANCE+ nemzetközi webinárium a befogadásról és sokszínűségről

2024.01.25.

Rendezvény | Felsőoktatás

A PROFFORMANCE+ konzorcium által szervezett webináriumon nemzetközi oktatói jógyakorlatokat ismerhet meg négy horizontális, az EU-s szakpolitikai színtéren is fontos terület mentén. Az első alkalomra február 28-án kerül sor.

Az „Inclusion & Diversity – Addressing divers students’ needs (Befogadás és sokszínűség – A változatos tanulói igények kielégítése)” című online webinárium 2024. február 28-án 14:00-16:00 között kerül megrendezésre. Az online eseményen a változatos tanulói igények kielégítésére láthatnak az érdeklődők példákat.

A webinárium első részében az oktatás és tanulás minőségfejlesztését célul kitűző PROFFORMANCE projekt keretében létrehozott Oktatói Kiválósági Adatbázisban található módszertani jó gyakorlatok mutatkoznak be. A második részben alkalom nyílik a megismert jó gyakorlatok megvitatására, eszmecserére és új partneri kapcsolatok kialakítására.

A program során lehetőségük lesz arra is, hogy megismerjék és megvitassák azt, hogy a PROFFORMANCE Értékelő eszköz (PROFFORMANCE Assessment Tool) milyen módon nyújthat iránymutatást az oktatók számára, hogy munkájukat, feladatukat a befogadás és sokszínűség jegyében végezzék.

A webináriumon felsőoktatási oktatók, szakemberek, intézményi vezetők részvételére számítunk. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A rendezvény munkanyelve angol.
További információk és a regisztrációs link hamarosan elérhető lesz a profformance.eu honlapon. Iratkozzon fel hírlevelünkre és kövessen minket Linkedin-en, hogy biztosan értesüljön rendezvényeinkről, és a projekt szakmai eredményeiről.

További információkat a PROFFORMANCE Webinárium-sorozatáról a következő linken olvashat: Profformance+ Webinars | Profformance

A PROFFORMANCE tematikus webinárium-sorozatot 2023-ban indítottuk. Tavaly négy webinárium került megrendezésre, melyekre alkalmanként több mint 100 nemzetközi felsőoktatási szakember jött el. A megvalósult webináriumokon bemutatott jógyakorlatok és az előadások elérhetők a webináriumok aloldalain:

Utolsó módosítás: 2024.01.26.