Megjelent a 2023-ban Európai Innovatív Tanítási Díjat nyert projektekről szóló kiadvány!

2024.02.07.

Kiadvány | EU, Szakképzés, Köznevelés

A kötet tartalmazza az Európa-szerte összesen 93 díjazott Erasmus+ projekt összefoglalóját, akik között két magyar nyertest is felfedezhetünk.

Az Európai Innovatív Tanítási Díj bevezetése az Európai Oktatási Térség 2025-ig tervezett megvalósításának része, mellyel az Európai Bizottság az oktatás állandóan változó világában reflektorfénybe helyezi az Erasmus+ projektekben megjelenő innovatív tanítási és tanulási gyakorlatokat, illetve elismerésben részesíti a tanárok és köznevelési intézmények munkáját.

A tavalyi év központi témája az „Oktatás és innováció” volt, amely a Készségek Európai Évéhez kapcsolódott. A meghatározott témán és a projekteken keresztül a kortárs oktatási rendszerekben alkalmazott vagy még bevezetés alatt álló újító technológiákat mutatják be: a díjazott Erasmus+ projektekről készült összefoglalók az új, angol nyelvű kiadványban olvashatók. 

Az Európa-szerte összesen 93 idei Európai Innovatív Tanítási Díjat nyert projekt közül kettő magyar megvalósítóval is találkozhatunk a kötetben: a CAM Consulting Kft. és az XTALIN Mérnöki Tervező Kft. részesült az elismerésben.

Ismerje meg a 2023-ban Európai Innovatív Tanítási Díjat nyert projekteket és töltse le a róluk készült kötetet IDE kattintva

Utolsó módosítás: 2024.02.26.