PROFFOMANCE+ webinárium a befogadásról és sokszínűségről

2024.02.19.

Nemzetköziesítés | Felsőoktatás

A PROFFORMANCE+ konzorcium soron következő webináriuma 2024. február 28-án kerül megrendezésre. Az online rendezvény fókuszában a befogadás és sokszínűség áll.

Az „Inclusion & Diversity – Addressing divers students’ needs (Befogadás és sokszínűség – A változatos tanulói igények kielégítése)” című online webinárium 2024. február 28-án 14:00-16:00 között kerül megrendezésre. Az online eseményen a változatos tanulói igények kielégítésére láthatnak az érdeklődők példákat.

A webináriumon felsőoktatási oktatók, gyakorlati szakemberek és intézményi vezetők vehetnek részt. A részvétel regisztrációval ingyenes. Az esemény munkanyelve az angol.

Regisztrálok az eseményre!

A webinárium első részében az oktatás és tanulás minőségfejlesztését célul kitűző PROFFORMANCE projekt keretében létrehozott Oktatói Kiválósági Adatbázisban található módszertani jó gyakorlatok mutatkoznak be. A második részben alkalom nyílik a megismert jó gyakorlatok megvitatására, eszmecserére és új partneri kapcsolatok kialakítására.

A program során lehetőségük lesz arra is, hogy megismerjék és megvitassák azt, hogy a PROFFORMANCE Értékelő eszköz (PROFFORMANCE Assessment Tool) milyen módon nyújthat iránymutatást az oktatók számára, hogy munkájukat, feladatukat a befogadás és sokszínűség jegyében végezzék.

A webináriummal kapcsolatos további információkért látogasson el az esemény aloldalára! 

Utolsó módosítás: 2024.04.02.