#ErasmusDays 2024 – Megnyílt a regisztráció!

2024.06.25.

Rendezvény | Sport, Ifjúság, Szakképzés, Felnőtt tanulás, Köznevelés, Felsőoktatás

Október 14-19. között hat napon át ünnepeljük együtt az Erasmus+ programot és Európát. Jelentkezzen szervezőnek és mutassa meg projektjét a világnak!

Fontosnak tartja az európai közösséget és a szakmai kapcsolatok bővítését? Szeretné megmutatni másoknak is a projektjét? Kíváncsi az Erasmus+ program kínálta lehetőségekre és érdeklik mások projekteredményei? Van egy jó Erasmus élménye vagy története, amit szívesen megosztana másokkal is?

Ha a válasz igen, csatlakozzon a közös ünnepléshez és legyen részese az idei Erasmus Napok programsorozatnak!

A nemzetközi Erasmus Napok keretében együtt ünnepeljük az Erasmus+ programot. A programsorozat 2024. október 14-19. között zajlik, ahol minden projektmegvalósító szervezet megmutathatja magát különféle események szervezésével, a program iránt érdeklődők pedig ellátogathatnak, vagy online csatlakozhatnak a színes programokhoz.

Hogyan lehet csatlakozni az #ErasmusDays programsorozathoz?

Az Erasmus+ projektmegvalósítók, függetlenül attól, hogy milyen fázisban tart a projektjük, eseményt szervezhetnek az októberi programsorozat keretében, amivel megmutathatják elért eredményeiket, hírt adhatnak a projektről és kapcsolatba léphetnek más projektgazdákkal, illetve a program iránt érdeklődőkkel.

Az esemény tekintetében nincs megkötés: lehet információs nap, workshop, módszertani bemutató, flashmob, élménybeszámoló, vagy bármilyen rendhagyó megmozdulás a résztvevők bevonásával.

Regisztrálja eseményét!

Ha van egy jó ötlete, már regisztrálhatja is eseményét a www.erasmusdays.eu oldalon a „Take part!” gombra kattintva, majd az itt megjelenő űrlap kitöltésével.

Csatlakozzon a magyarországi Erasmus Napok szervezőinek táborához és mutassa meg Erasmus+ projektjét a világnak!

Hogyan lehet jelentkezni?

  • Látogasson el a központi www.erasmusdays.eu oldalra, ahol kattintson az oldalon közepén megjelenő „Take part!” gombra!
  • Az itt található „Start form” gombra kattintva válik elérhetővé az űrlap.
  • Kövesse az űrlapot és töltse fel eseményét angol nyelven!
  • Arra kérjük, hogy az alábbi mezőket magyar nyelven is töltse ki:

- Name of the Organization / Az intézmény neve
- Description of the event / Az esemény leírása

  • Minden jelentkezést az Erasmus+ koordinációjáért felelős nemzeti iroda, Magyarországon a Tempus Közalapítvány ellenőriz és hagy jóvá.
  • A sikeres jelentkezésről és jóváhagyásról minden szervező visszaigazolást kap emailben.
  • A regisztrációt követően a sikeresen jelentkezett szervezőkkel felvesszük a kapcsolatot a további tudnivalók és lehetőségek kapcsán.

Kattintson ide a regisztrációs űrlap kitöltéséhez!

Minden információ egy helyen az #ErasmusDays programsorozatról: https://erasmusplusz.hu/erasmusdays

 

Utolsó módosítás: 2024.06.26.