Hallgatóközpontú digitális felsőoktatás

Partner hír | 2024.07.23.

Rendezvény | Felsőoktatás

Immáron ötödik alkalommal szervezi meg a KRE IKT Kutatóközpontja az Oktatásinformatika a felsőoktatásban című konferenciát és szakkiállítást.

A rendezvény fő missziós célja, hogy a felsőoktatás digitalizációjáért és az oktatók digitális kompetenciafejlesztésért felelős központok tapasztalatcseréje és egymás segítése megvalósuljon.

Olyan aktuális és izgalmas témákat feszeget majd, mint a hallgatóközpontúság fogalma és irányzatai (Dr. Stéger Csilla – PWC Hungary), a hallgatóközpontúság megvalósításának technológiai támogatása (Milovits Máté - MOME) vagy az oktatók átalakuló szerepe a tanulásközpontúság kialakításában (Dr. Dósa Kata - BCE).

Továbbá kapcsolódó jógyakorlat bemutatókkal és kerekasztal-beszélgetéssel, valamint workshopokkal és kiállítói standokkal várja a konferencia az érdeklődőket!

Újdonságok:

  • A szakkiállítás először hirdet meg szakmai megjelenést kínáló poszter-szekciót, kettős anonim bírálati rendszerrel, az elfogadott digitális poszterek interaktív bemutatójával.
  • Idén még több kiállítói stand vesz részt, pop-up workshopokkal, ajándékokkal, kedvezményekkel!

A minőségi catering szolgáltatáson túl a résztvevők 6 különböző, gyakorlati workshopból (részben oktatási szimuláció) választhatnak és a rendezvény céges támogatói révén különböző értékes nyereményekkel gazdagodhatnak!

Időpont: 2024. október 12, szombat, 9:00-17:00. (KRE Budapest / online tér)

Program és regisztráció: https://btk.kre.hu/konf/oktinfkonf_felsooktatas/2024/

 

 

Utolsó módosítás: 2024.07.24.