Felhívás pályázati értékelő szakemberek részére

2014.11.07.

Pályázat | Felsőoktatás, Köznevelés, Felnőtt tanulás, Szakképzés

Felhívás pályázati értékelő szakemberek részére

 

A Tempus Közalapítvány pályázatot hirdet a közalapítvány által kezelt pályázatok bírálatában való részvételre köznevelés, felsőoktatás, felnőtt-tanulás, szakképzés vagy nyelvoktatás területek valamelyikén dolgozó szakemberek részére.

 

A pályázaton olyan magánszemélyek vehetnek részt, akik:

  • a pályázati űrlapon felsorolt tudományterületek valamelyikének szakértői;
  • és az EU legalább egy hivatalos nyelvét – elsősorban az angol, a német, a francia, a spanyol vagy az olasz nyelvek valamelyikét – munkanyelvként legalább B2-es szinten használják. Köznevelés és szakképzés területekhez kapcsolódóan megbízásnál előnyt élvez az, aki az EU legalább két hivatalos nyelvét – melyek közül az egyik az angol, a másik elsősorban a német, a francia, a spanyol, vagy az olasz nyelvek valamelyike – munkanyelvként (legalább B2-es szinten) használja.
  • Felhívjuk a pályázók figyelmét arra, hogy a szakértői feladatokra történő felkérés során előnyben részesülnek azok, akik számlaképesek. Erről az űrlapon szükséges nyilatkoznia a pályázónak.
  • A pályázat beadásakor a jelentkező elfogadja a szakértőkre vonatkozó jogokat és kötelezettségeket.

 

A pályázatot on-line űrlapon kell benyújtani, illetve a véglegesítést követően a rendszer által generált dokumentumot kinyomtatva, aláírva és beszkennelve e-mailben kell elküldeni a szakertok@tpf.hu címre.

 

A jelentkező a következőkről nyilatkozik:

  1. Személyes, vállalkozói és munkahelyi adatok
  2. Az ellátni kívánt feladat típusa és a szakértői terület, amin tevékenységét gyakorolni kívánja
  3. A megjelölt tématerületek elméleti, szakmapolitikai vagy gyakorló szakemberként szerzett tapasztalatok, publikációk
  4. Nyilatkozat a jogok és kötelezettségek elfogadásáról

 

Csak hiánytalanul kitöltött, formailag megfelelő pályázatokat veszünk figyelembe. A szakértői pályázatok elfogadásáról, illetve elutasításáról a Tempus Közalapítvány az alapján dönt, hogy a pályázó szakterülete és eddigi tapasztalatai, publikációi illeszkednek-e az értékelendő pályázatok tartalmához, illetve az ellátandó feladatok profiljához. A szakértői adatbázisba történő felvétel nem jár együtt azonnali megbízással.

 

Ha Ön már szakértőnk és szakértői területe a felvétel óta bővült, úgy az on-line pályázati űrlap kitöltésével frissítheti adatait és aktualizálhatja szakértői területeit. Kérjük, az űrlap 1. pontjának (személyes adatok) utolsó rovatában jelezze, hogy már szerepel adatbázisunkban.

 

A pályázat benyújtásának határideje: 2014. december 15.

 (elektronikus leadás és aláírt, szkennelt dokumentum beküldésének dátuma)

 

A pályázati űrlap és a kitöltési útmutató elérhető honlapunkon: http://tempus.tpf.hu/szakertoi_db/

 

A pályázattal kapcsolatos további információ elérhető honlapunkon, illetve további információ 2014. december 15. 13:00-ig kérhető a szakertok@tpf.hu címen.

 

Ellenőrző lista a formai követelményekről

Utolsó módosítás: 2014.11.12.