Online kurzus - Nemzetközileg versenyképes oktatási módszerek műhely

2015.05.12.

Hír | Felsőoktatás

Online tanulás-támogató eszközök és gamifikáció a gyakorlatban - Online nyílt kurzus és szakmai műhelymunka a diákok önálló tanulásának ösztönzésére és támogatására

A Tempus Közalapítvány felsőoktatás módszertani online nyílt kurzust hirdet Online tanulás-támogató eszközök és gamifikáció a gyakorlatban - Online nyílt kurzus és szakmai műhelymunka a diákok önálló tanulásának ösztönzésére és támogatására címmel.

A kurzus időtartama: 2015. május 20. -június 17. 4 hét + 2 hét a kurzuselemek kidolgozására, melyek elkészítési határideje - 2015. június 30.

Jelentkezési határidő: 2015. május 20.

A jelentkezés módja és feltételei:

• Gmail és google+ fiók létrehozása
• Jelentkezési lap kitöltése
• Saját google+ kurzusfelület létrehozása a kurzus elején

A kurzus célja gyakorlati módszertani segédletet nyújtani a felsőoktatásban oktatók számára, ahhoz, hogy képesek legyenek saját témájukban egy online eszközökkel támogatott kurzus kidolgozására, valamint rendelkezzenek egy gamifikációs módszertani eszköztárral és ezt fel tudják használni saját kurzusuk során a diákok motivációjának növelésére.
A kurzus során a résztvevők aktív közreműködésére számítunk. Cél, hogy a bemutatott eszközöket a résztvevők a gyakorlatban ki is próbálhassák és annak alkalmazhatóságáról, hatékonyságáról tapasztalatot és véleményt cserélhessenek.

A kurzus szakmai közreműködői:

Dr. Lévai Dóra – ELTE PPK – szakmai közreműködés és technikai segítségnyújtás
Hajba László – IATEFL – gamifikációs módszertan és értékelés
Dr. Simándi Szilvia – EKF – bevezető előadások és szakmai közreműködés

A kurzusról bővebb információt az alábbi felhívásban találnak:

Felhívás

Az online kurzuson való részvételre ezúton tisztelettel meghívjuk, jelentkezni az alábbi jelentkezési lap kitöltésével lehet:

Jelentkezési lap

Utolsó módosítás: 2015.05.13.