Ki nyeri el 2016-ban a Digitális Pedagógus Díjat?

2016.05.26.

Hír | Köznevelés

Hamarosan jön a Digitális Módszertár új felhívása - Idén is várjuk a kreatív ötleteket!

Idén júliusban már negyedik alkalommal hirdeti meg a Tempus Közalapítvány a Digitális Módszertár felhívását, és teszi elérhetővé bárki számára a köznevelésben dolgozó pedagógusok digitális módszertani ötleteit. A módszertár az IKT-eszközök kreatív használatával kapcsolatos, a tanításban-tanulásban alkalmazható ötletek gyűjteménye, jelenleg mintegy 200 gyakorlati leírással, letölthető csatolmánnyal.

A feltöltött ötletek közül azok, amelyek megfelelnek a felhívás szempontjainak, az értékelést követően bárki számára elérhetővé, publikussá válnak a Digitális Módszertárban. A szakértői értékelés alapján a felhívásra jelentkező, kiemelkedő ötletek feltöltőinek munkáját Digitális Pedagógus Díjjal ismerjük el, melynek átadására és a díjazott ötletek bemutatására a 2016 őszén várható Digitális pedagógus konferencián kerül sor, Budapesten.

A Digitális Módszertár közvetlenül böngészhető - az eddig feltöltött ötletekkel és a korábbi felhívásokkal együtt - a www.digitalismodszertar.tka.hu oldalon. A hamarosan megjelenő idei felhívás elérhető lesz a honlapunkon, kísérje figyelemmel híreinket!

További információ az modszertar{kukac}tpf{pont}hu vagy az info{kukac}tpf{pont}hu címen kérhető.

 

Utolsó módosítás: 2016.05.26.