Felhívás pilot képzésen való részvételre

2016.12.02.

Képzés | Köznevelés

Alma a fán - Digitális pedagógus - IKT-eszközök kreatív felhasználása az oktatásban

 

Elhivatott az IKT-eszközök használatában?

Szívesen fejlesztené ezen a téren módszertani repertoárját?

Szeretne részt venni egy képzésen és közben egy támogató tanulóközösség tagjává válni?

    
2017. január és december között egy pilot program keretében a Tempus Közalapítvány Digitális Módszertára köré hívunk életre egy olyan tanulóközösséget, amelynek tagjait különböző offline és online módon támogatjuk abban, hogy módszertani kelléktárukat bővítsék az IKT-eszközök és módszerek pedagógiailag beágyazott, kreatív használatában, amely a tananyag feldolgozásának és a készségek fejlesztésének új útjait teszi lehetővé. A pilot célja, hogy a résztvevő pedagógusok az együttműködés során szakmai közösségekben tanuljanak és közösen módszertani ötleteket adaptáljanak és/vagy fejlesszenek.

A pilot keretét egy olyan – a résztvevők számára díjmentes – 3x1 napos offline képzés adja, amelyet a résztvevők igényeire támaszkodva állítunk össze, és folyamatos online támogatással (a közös tanuláshoz, együttműködéshez, illeszkedő online felülettel és tutorálás biztosításával, valamint értékelési eszközökkel) egészítünk ki.

A pilot során alkalmazott módszerekkel a képzésen részt vevő pedagógusok számára olyan tanulási környezetet teremtünk, amely mind a tanulásszervezési keretekben, mind az értékelésben általa adaptálható az osztálytermi környezetre, a tanulókkal való közös munkára, tanulásra is.

A teljes felhívás, és az ezzel kapcsolatos további részletes információk, valamint a jelentkezési felület elérhető az Oktatás és képzés az EU-ban és itthon oldalunkon: http://oktataskepzes.tka.hu/hu/pilot-felhivas

A jelentkezés kezdete: 2016. december 1. / határideje: 2016. december 20.

A teljes felhívás és az online jelentkezési felület itt található: 

(elérési út: oktataskepzes.tka.hu/effect >> HU >> EFFeCT projekt >> Pilot felhívás 2016)

További információ:

B. Tier Noémi projektkoordinátor, E-mail: noemi.tiern{kukac}tpf{pont}hu, Tel: +36-1-237-1300 (150-es mellék)

vagy: info{kukac}tpf{pont}hu, Infóvonal: +36-1-237-1320

 

Utolsó módosítás: 2016.12.15.